Antena Căutare

Gigi Netoiu, acuzat ca ar fi accidentat mortal o femeie de 75 de ani

Accident cu multe semne de intrebare intr-o localitate din judetul Dolj. O femeie de 75 de ani a fost lovita mortal de o masina inmatriculata in Bucuresti si care i-ar apartine omului de afaceri Gigi Netoiu. Autoturismul facea parte dintr-o coloana, iar rudele victimei sustin ca la volan s-ar fi aflat insusi candidatul PP-DD. Oamenii legii spun, insa, ca masina era condusa de soferul acestuia, un barbat de 36 de ani.

Rudele victimei nu s-au mai putut stapani in momentul in care au vazut una din masinile care facea parte din coloana lui Gigi Netoiu. Oamenii au fost la un pas sa-i linseze pe sofer si pe pasageri.

Localnicii sustin ca la volanul autoturismului care a accidentat-o mortal pe femeia de 75 de ani s-ar fi aflat chiar omul de afaceri. Acesta ar fi fugit imediat dupa impact si ar fi pus un angajat sa ia vina asupra lui.

In momentul producerii accidentului, masina care a accidentat-o pe femeie circula intr-o coloana. Gigi Netoiu se intorcea de la lansarea unor candidati din Calafat la alegerile parlamentare. Femeia de 75 de ani ar fi traversat strada fara sa se asigure, moment in care a fost lovita in plin.

Gigi Netoiu este fost actionar la clubul de fotbal Dinamo si actual candidat pentru Camera Deputatilor, in Colegiul 1, din judetul Dolj, din partea Partidului Popular - Dan Diaconescu.

Cod portocaliu de furtuna in Dobrogea. Porturile de la Marea Neagra au fost inchise... Explozie la CET Sud: Patru persoane au fost ranite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x