Antena Căutare

Grădinițele private se deschid după data de 15 iunie. După trei luni, părinții își vor putea duce copiii în sălile de clasă

Sfârșitul oficial al școlii ar putea coincide anul acesta cu reînceperea grădinițelor și cluburilor after-school. După mai bine de trei luni în care au stat acasă, copiii își vor putea revedea o parte dintre colegi.

Educatorii și părinții sunt și ei nerăbdători, chiar dacă în acest moment regulile pentru deschiderea instituțiilor nu sunt foarte clare.

Dupa mai bine de trei luni, părinții își vor putea duce din nou copiii la grădiniță, începând cu 15 iunie, așa cum a anuntat vicepremierul Raluca Turcan.

Citește și: Ce se va întâmpla cu dublarea alocațiilor copiilor. Ministrul Finanțelor, anunț de ultim moment! „Astea sunt variantele”

Cu toate ca unitatile de invatamant se deschid, nu se stie in ce conditii exact. Privatii, insă, se pregatesc intens! Si-au anuntat deja clientii ca dau drumul. Parintii au primit mailuri de confirmare si multi si-au anuntat ofertele educationale si tarifele incepând cu 15 iunie si cauta noi clienti!!

Nu există bani pentru dublarea alocațiilor! Elevii nu vor primi mai mulți bani, pentru moment... A renunţat la o carieră de medic renumit în SUA, pentru a deveni preot în România: "Orice boală trupească are și o ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x