Antena Căutare

Grav accident pe DN7: 3 morti si 4 raniti

Trei persoane au murit, iar alte patru au fost ranite, aseara, in urma unui accident rutier care a avut loc in zona localitatii Sambateni, judetul Arad, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit, cauza probabila a incidentului fiind oboseala la volan.

Accidentul s-a petrecut in jurul orei 20.00, inainte de localitatea aradeana Sambateni, in cele doua autoturisme aflandu-se sapte persoane.

Potrivit comisarului-sef Adrian Lile de la Politia Rutiera Arad, un autoturism din Constanta care mergea spre Vama Nadlac pentru a iesi din tara s-a intors brusc pe sosea, blocand ambele sensuri de mers, moment in care a fost izbit un alt autoturism care circula regulamentar, din sens opus.

In urma impactului, doua femei si un barbat din autoturismul cu numere de Constanta au decedat, iar soferul aceleiasi masini a fost grav ranit. Totodata, soferul celui de-al doilea autoturism, precum si doi pasageri au fost raniti.

Cei patru raniti au fost preluati de echipaje SMURD si transportati la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Arad, medicii spunand ca trei au rani superficiale si ar putea pleca acasa in cateva ore, in timp ce soferul vinovat este in stare mai grava, dar stabila.

Operatiunea "Foc de artificii": zeci de tone de materiale pirotehnice, confiscate... Doua cutremure de Craciun: in Vrancea si langa Arges...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x