Antena Căutare

ȘI EI VOR SĂ AJUTE! Mesaje impresionante primite la TELEDONUL INTACT: ”Sunt în scaun cu rotile, picioarele nu-mi folosesc, vreau să donez pielea de pe ele”

Peste 10.000 de oameni au mers, în București, la Marșul Tăcerii - o plimbare în liniște, dureroasă, grea, de la Universitate la Club Colectiv. Duminică, la Teledonul Intact, ”Români Împreună”, alți zeci de mii de români au dat dovadă de un suflet enorm și au donat, după posibilități, bani sau materiale pentru tinerii afectați în incendiu

Peste 10.000 de oameni au mers, în București, la Marșul Tăcerii - o plimbare în liniște, dureroasă, grea, de la Universitate la Club Colectiv. Duminică, la Teledonul Intact, ”Români Împreună”, alți zeci de mii de români au dat dovadă de un suflet enorm și au donat, după posibilități, bani sau materiale pentru tinerii afectați în incendiu.

S-au strâns, cel puțin până acum, 825.000 de euro, bani care vor ajunge, în cel mai scurt timp, la cei suferinzi.

Au fost însă și oameni care nu au sunat, poate pentru că n-au prins liniile libere, dar își doresc din suflet să ajute. Mesajele pe care le-am primit pe paginile de Facebook administrate de Intact Media Group ne-au emoționat până la lacrimi și ne-au demonstrat, încă o dată, ce suflet enorm pot avea.

Eu nu am bani, dar vreau să îmi donez pielea de pe picioare. Nu am nevoie de ele, sunt în scaun cu rotile”, ne-a spus German Vergu Anamaria.

Aș vrea să ajut, dar nu am posibilități materiale, însă vreau să donez piele”, e mesajul Alexandrei Mantescu.

MAI MULTE MESAJE EMOȚIONANTE PUTEȚI VEDEA ÎN FOTOGRAFIA DE MAI JOS:

Dovada care spulberă zvonurile potrivit cărora incendiul a fost pus de cineva! Ce spune un martor... Oficial! INML: Persoanele decedate în incendiu au fost intoxicate cu fum și gaze toxice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x