Iarna și-a intrat în drepturi în Bucovina. Cum se distrează turiștii aflați în vacanță

Iarna oferă imagini de basm în Bucovina sau în Semenic. Fie că e vorba de o călătorie cu mocăniţa sau de o plimbare printre brazii ninşi, turiştii sunt vrăjiţi de peisajele albe. În Poiana Braşov, în schimb, distracţia e cuvântul de ordine. Încă de la prima oră, sute de oameni au ieşit pe pârtie la o bătaie cu bulgări.

Iarna și-a intrat în drepturi în Bucovina

În inima Bucovinei, peisajul e de poveste. Mocăniţa cu abur străbate muntele în acelaşi ritm de aproape un secol. În aceste zile, le oferă turiştilor imagini de iarnă memorabile. Călătoria e molcomă ca toată lumea să aibă timp să admire priveliştea.

Pe vârful Ceahlăului, în schimb, totul e încremenit. Turiştii care au ajuns la cabana Dochia s-au simţit ca în regatul de gheaţă.

Iar cei care au mers spre Semenic au avut parte de imagini rupte parcă din basme.

În Poiana Braşov, zăpada a oferit cel mai bun motiv de distracţie. Oamenii au colorat încă de dimineaţă pârtia imaculată.

Cum nu prea a nins a în acest sezon, vestea că s-au deschis pârtiile a fost primită cu bucurie. Derdeluşul a fost pe placul tuturor, indiferent de vârstă. 03.18

Am avut viteza si pentru ca a fost panta si am simtit adrenalina!

O oră la săniuş costă 30 de lei. Însă cea mai mare distracţie a fost gratis, pe un gheţuş format în mijlocul pârtiei.

După bulgăreală, toţi au mers la terase unde s-au încălzit cu ceai sau cu vin fiert. Foamea şi-au potolit-o cu mici şi carne la grătar garnisite cu murături.

Cei mai mulţi turişti sunt veniţi pentru Revelion aşa că vor petrece pe pârtii încă o săptămână.

Ultimele știri