Căutare Live

Încă 2 morți de gripă în România, numărul deceselor ajunge la 31

Încă două persoane au murit din cauza gripei, numărul total al deceselor a ajuns în prezent la 31 de morți.

Conform Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică, miercuri au mai decedat încă două persoane din cauza virusului gripal, numărul total al deceselor ajungând la 31, conform Agerpres.
Ultimele două persoane care au decedat sunt din Argeş şi Iaşi.

Citește și: Gripa face noi victime în România. Numărul morților a ajuns la 29


Este vorba despre un bărbat în vârstă de 68 de ani, din judeţul Argeş, având condiţii medicale preexistente, dar nevaccinat antigripal, confirmat cu virus gripal tip A, subtip H3, şi un altul de 46 de ani, din judeţul Iaşi, care, de asemenea, avea condiţii medicale preexistente. Nu era vaccinat antigripal, fiind confirmat cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, scrie Agerpres.

O tânără însărcinată a murit după ce a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa strada. Avea doar 24 de ani ... 350 de români, suspecți de infecție cu coronavirus. Măsurile speciale anunțate de autorități au stârnit revoltă în Buzău...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri