Căutare Live

Incendiu cumplit! Sute de persoane, în pericol! Ce declarație șocantă a făcut primarul

Momente de panică pentru sute de români! Flăcări uriaşe s-au aprins la doar câteva sute de metri de casele localnicilor. Focul ar fi fost pus de localnici, chiar dacă este ilegal!

Momente de panică pentru sute de români! Flăcări uriaşe s-au aprins la doar câteva sute de metri de casele localnicilor. Focul ar fi fost pus de localnici, chiar dacă este ilegal!

Edilul din Sulina spune că stuful arde de fiecare dată în această perioadă. Este o practică pentru a regenera vegetaţia, iar animalele să aibă ce mânca. Primarul nu a anunţat pompierii, pentru că nu au fost pericole, spune el. Supraveghează totul de la fereastră.

Au fost surprinse imagini înfricoşătoare în Delta Dunării. Flăcările înalte au părut să se extindă cu repeziciune, iar fumul gros inundă sute de case. Edilul nu a fost îngrijorat, spune că vede asta în fiecare an. Culmea, focul nu e un pericol în viziunea primarului şi nici fumul.

Dacă localnicii nu sunt speriaţi de situație, ecologiştii în schimb sunt. Se gândesc la animalele şi plantele unice din zonă.

Pe lângă Sulina, incendii au mai izbucnit şi în dreptul localităţilor Letea şi Nufărul, pe terenurile aflate între canalele Dunării. Aici, însă, au interveni pompierii.

Oamenii de mediu atrad atenţia că amenzile sunt prea mici prin comparaţie cu pagubele pe care un astfel de incendiu le poate produce.

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... Nea Mărin spune „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, din 6 decembrie 2021, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la An...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri