Antena Căutare

Incendiu cumplit! Sute de persoane, în pericol! Ce declarație șocantă a făcut primarul

Momente de panică pentru sute de români! Flăcări uriaşe s-au aprins la doar câteva sute de metri de casele localnicilor. Focul ar fi fost pus de localnici, chiar dacă este ilegal!

Momente de panică pentru sute de români! Flăcări uriaşe s-au aprins la doar câteva sute de metri de casele localnicilor. Focul ar fi fost pus de localnici, chiar dacă este ilegal!

Edilul din Sulina spune că stuful arde de fiecare dată în această perioadă. Este o practică pentru a regenera vegetaţia, iar animalele să aibă ce mânca. Primarul nu a anunţat pompierii, pentru că nu au fost pericole, spune el. Supraveghează totul de la fereastră.

Au fost surprinse imagini înfricoşătoare în Delta Dunării. Flăcările înalte au părut să se extindă cu repeziciune, iar fumul gros inundă sute de case. Edilul nu a fost îngrijorat, spune că vede asta în fiecare an. Culmea, focul nu e un pericol în viziunea primarului şi nici fumul.

Dacă localnicii nu sunt speriaţi de situație, ecologiştii în schimb sunt. Se gândesc la animalele şi plantele unice din zonă.

Pe lângă Sulina, incendii au mai izbucnit şi în dreptul localităţilor Letea şi Nufărul, pe terenurile aflate între canalele Dunării. Aici, însă, au interveni pompierii.

Oamenii de mediu atrad atenţia că amenzile sunt prea mici prin comparaţie cu pagubele pe care un astfel de incendiu le poate produce.

UPDATE: Rezultate Loto 6 din 49, Loto 5 din 40, Joker, Noroc. Numere câștigătoare 28 februarie 2019... Zeci de mii de copii din România, în pericol la școli: „Pot suferi un șoc emoțional dacă merg la școală”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x