Antena Căutare

Irinel Columbeanu, în lacrimi! Ce sumă de bani i-a trimis Irinuca, fiica lui, la azil. Detaliul la care nimeni nu s-ar fi așteptat

La scurt timp după ce s-a scris în presă faptul că Irinel Columbeanu a ajuns la azil și că are probleme financiare din cauza pensiei mici, Irina Columbeanu, fiica acestuia, a făcut un gest neașteptat. Câți bani i-a trimis tatălui său.

colaj foto cu irinel columbeanu si poza cu monica columbeanu si fiica lor, irina Galerie
Irina Columbeanu, fiica lui Irinel, a făcut un gest neașteptat față de tatăl său | hepta.ro

Recent s-a aflat faptul că Irinel Columbeanu s-a mutat la un azil pentru vârstnici. Se pare că decizia aceasta i-a aparținut în totalitate, căci nu mai dispune de mijloacele necesare pentru a se întreține.

După ce în presă s-a scris faptul că se confruntă cu probleme financiare și că pensia pe care urmează s-o primească nu acoperă costurile azilului, Irina (Irinuca) Columbeanu, fiica acestui, a făcut un gest ce l-a emoționat pe fostul miliardar. Se pare că tânăra i-a trimis tatălui său o sumă de bani, ca să îl ajute.

Irina Columbeanu i-a trimis lui Irinel Columbeanu o sumă de bani, ca să-l ajute, după ce s-a aflat că s-a mutat la azil. Despre ce sumă este vorba

Se pare că Irinel Columbeanu urmează să primească în curând prima lui pensie, care, potrivit informațiilor, nu va depăși suma de 2.000 de lei. Costul azilului se ridică la aproape 3.000-4.000 de lei pe lună, așa că fostul milionar nu poate acoperi cheltuielile în totalitate. Cu toate acestea, datorită unei vechi prietenii și a cunoștinței îndelungate dintre proprietarul azilului și Irinel Columbeanu, acesta nu poate să-l dea afară din azil. Fostul miliardar se bazează acum pe ajutorul prietenilor și al cunoscuților săi.

Citește și: Ce bolid de lux conduce Irina Columbeanu. Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu a luat permisul de conducere la 16 ani

La scurt timp după ce s-a aflat de problemele sale financiare, Irina (Irinuca) Columbeanu, fiica lui Irinel, i-ar fi trimis tatălui său suma de 200 de dolari, potrivit fanatik.ro.

Sursa menționată anunță că gestul l-a emoționat până la lacrimi pe fostul om de afaceri.

Ce spune Irinel Columbeanu despre situația lui:

„Sunt foarte liniștit. Asta e ceea ce am căutat. Sunt mai liniștit aici decât eram până acum. M-a vizitat fosta mea iubită Oana și sper să mai privesc vizita unor prieteni buni. Irina și Monica m-au sunat.În fiecare dimineață eu așa mă trezesc, cu Imnul României. Când îl aud, mă trezesc și știu că e timpul să ies aici la aer curat și să petrec clipe foarte plăcute, inclusiv cu cei care sunt găzduiți aici.Fiecare zi începe cu Imnul și se termină în cameră, unde mă uit la televizor până dimineața când aud din nou Imnul și mă trezesc. Stau singur în cameră, mă simt foarte bine aici. Sper să îmi găsesc și liniștea sufletească ca să mai scriu o carte.”, a mai spus Irinel Columbeanu într-un interviu acordat în cadrul unui podcast, citează viva.ro.

„Nu mi-a trecut prin gând niciodată că voi ajunge într-un centru pentru seniori, dar eu nu consider că e vreo decădere sau vreo problemă, ci cred că așa a vrut Dumnezeu.Nu doar cu asta, cu toate care mi s-au întâmplat. Până la urmă a fost mai bine așa și pentru mine și pentru Irina și pentru Monica, cred eu”, a mai povestit fostul afacerist.

Cum se va schimba legea pensiilor începând cu 1 ianuarie 2024. Numărul de copii ar putea influența vârsta de pensionare ... O avocată din Vaslui a lovit un om cu mașina și s-a întors să-și recupereze oglinda. Ce antecedente penale are femeia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x