Antena Căutare

ISU Bucureşti - Ilfov anunţă că acţionează pentru a extrage o mare cantitate de apă acumulată într-un pasaj de pe Şoseaua Bucureşti - Târgovişte

ISU Bucureşti - Ilfov anunţă că acţionează pentru a extrage o mare cantitate de apă acumulată într-un pasaj de Şoseaua Bucureşti - Târgovişte şi că în cursul dimineaţii de miercuri a avut 11 intervenţii pentru ascoata apa din subsoluri sau pentru îndepărtarea acesteia de pe carosabil.

Începând cu ora 06:00 până în prezent, ISU B-IF a fost solicitat în 11 situaţii - 5 în Bucureşti şi 6 în Ilfov - pentru extragerea apei acumulate în subsolul locuinţelor sau pe carosabil. ”O situaţie dificilă este înregistrată în prezent, în Şoseaua Bucureşti-Târgovişte, unde intervenim cu o motopompă pentru extragerea unei mari cantităţi de apă acumulată în pasajul rutier”, precizează ISU.

Întreaga ţară se află de marţi de la ora 10:00 până joi la aceeaşi oră sub o avertizare cod galben fiind anunţate instabilitate atmosferică accentuată, ce se manifestă prin frecvente descărcări electrice, averse torenţiale, grindină şi vijelii. Cantităţile de apă anunţate depăşesc 25...30 l/mp şi pe arii restrânse 40...60 l/mp.

Sursa : news.ro

Microbuz cu români, spulberat de un TIR, în Cehia. Mașina s-a făcut bucăți. O femeie a murit pe loc, alți doi sunt în co... Cel mai scump sărut din istorie? O femeie, dată în judecată de un bărbat pe care l-a sărutat! Îi cere 150.000 de euro! M...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x