Antena Căutare

Jaf in Bucuresti: O femeie in doliu a furat 150.000 €

O femeie imbracata in doliu a reusit sa fure bijuterii si ceasuri de aur, in valoare de aproximativ 150 de mii de euro, dintr-o casa din Bucuresti aflata in renovare. Hoata a fost retinuta de politisti si dusa la audieri.

O femeie de 30 de ani din Bacau, condamnata la inchisoare pentru un furt comis in anul 2009, a fost retinuta in Bucuresti, dupa ce a sustras bijuterii si ceasuri de aproximativ 150.000 de euro, potrivit unui comunicat al Politiei Capitalei.

Potrivit Politiei, in dupa-amiaza zilei de 3 mai, profitand de neatentia muncitorilor ce efectuau lucrari de reamenajare in curtea unui imobil situat in str. Sevastopol, sectorul 1, femeia a patruns pe usile neasigurate intr-o locuinta aflata la etajul doi al imobilului de unde a furat o cutie in care se aflau bijuterii din aur, ceasuri de mana si mai multe parfumuri, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 150.000 de euro.

Vineri, 4 mai, politisti din cadrul Sectiei 4 au depistat-o pe femeie la intersectia sos. Nicolae Titulescu cu Calea Grivitei, in timp ce se oprea la societatile comerciale din zona solicitand ajutor banesc pentru o inmormantare.

Femeia a fost legitimata si, in urma verificarilor s-a stabilit ca datele de identitate furnizate de aceasta apartin altei persoane.

Politistii au stabilit identitatea reala a femeii ca fiind C. T. de 30 de ani, din judetul Bacau, care figureaza ca urmarita, pe numele ei existand un mandat de executare emis de catre Judecatoria Brasov, prin care a fost condamnata la pedeapsa inchisorii pentru un furt comis in anul 2009.

Prejudiciul, in valoare de aproximativ 150.000 de euro, a fost recuperat in proportie de 30%.

Prahova: Doi barbati, gasiti morti intr-o groapa cu petrol... VIDEO! Bataie cu bate, sabii si topoare in Mures...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x