Antena Căutare

Jean Padureanu, presedintele clubului Gloria Bistrita, a fost talharit in fata casei sale

Momente de groaza pentru Jean Padureanu, presedintele clubului Gloria Bistrita. A fost talharit chiar langa locuinta lui din Capitala. S-a ales cu mai multe vanatai dupa ce hotul a incercat sa-i fure servieta si o borseta. Desi are 78 de ani, Padureanu promite ca-l va prinde singur pe talhar!

Hotul a lovit la intrarea intr-un bloc din zona Panduri. L-a impins pe Jean Padureanu si a tabarat asupra lui.

"Am cazut in fata. M-am julit. Din reflex am dat si capul in jos, noroc ca am cazut mai intai in maini", a declarat Padureanu.

Atacatorul a vizat diplomatul lui Jean Padureanu. S-a ales totusi cu o borseta de mici dimensiuni. Nu erau bani acolo, doar acte: pasaportul si certificatul de nastere.

Omul de fotbal vede si alt motiv pentru astfel de atacuri: se vorbestea prea mult despre bani in presa!

Jean Padureanu a refuzat sa faca o vizita medicala. A depus o plangere la politie si a declarat ca ii va prinde singur pe hoti, daca politia nu va reusi.

FOTO: Intact Images

Ministrul Educatiei vrea clasa a IX-a la liceu, nu la gimnaziu... Un copil se zbate intre viata si moarte, din cauza sistemului medical din Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x