Liceul German din Arad, unde 40 de copii au ajuns la spital intoxicați, rămâne închis joi și vineri 

Liceul German din Arad, unde nu mai puțin de 40 de elevi au ajuns la spital în urma operațiunii de deratizare, rămân suspendate și joi și vineri, anunță autoritățile. 

Liceul German din Arad, unde 40 de copii au ajuns la spital intoxicați, rămâne închis joi și vineri

Conform purtătorului de cuvânt al ISJ Arad, Laura Nădăban, vineri va avea loc o reevaluare a situației pentru a se decide dacă vor fi reluate cursurile.

Elevii unui liceu din Arad au ajuns la spital cu simptome de intoxicare, după o acţiune de igienizare efectuată înainte de sfârşitul vacanţei - VIDEO

”În ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Arad s-a hotărât să rămână suspendate cursurile la Liceul German și joi și vineri, iar vineri se va reevalua situația pentru a se vedea dacă se vor relua luni. Acțiunile de curățenie vor continua în aceste zile”, a spus Nădăban, potrivit HotNews.ro.

Cursurile de la Liceul Teoretic „Adam Muller Guttenbrunn” din Arad au fost suspendate, în urma unei dezinsecții și deratizări cu probleme.

Anchetă de amploare la Arad, unde 18 copii au ajuns la Urgențe intoxicați. Ministrul Sănătății, revoltat: ”Nimeni nu și-a făcut treaba!”

40 de elevi au ajuns până marți dimineața la Spitalul din Arad cu iritaţii ale pielii, ochilor şi cu dureri abdominale. Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Arad, 14 copii au fost internaţi.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri