Antena Căutare

Mama lui Răzvan Ciobanu rupe tăcerea! Declarații cutremurătoare despre moartea creatorului de modă

La cinci luni de la accidentul misterios în care Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața, mama creatorului de modă a postat un mesaj șocant despre moartea creatorului de modă. 

La cinci luni de la accidentul misterios în care Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața, mama creatorului de modă a postat un mesaj șocant despre moartea creatorului de modă.

Moartea unui copil este aproape imposibil de acceptat pentru un părinte. Mama lui Răzvan Ciobanu a postat un mesaj dureros, la cinci luni de la cumplitul accident în care creatorul de modă și-a pierdut viața.

„OAMENII nu MOR. Ei se mută în stele şi în INIMILE celor care îi iubesc. Când ne este DOR, închidem ochii, iar ei vin de fiecare dată, ACASĂ. La noi. Se aşează pe prispa GÂNDURILOR, a dorurilor şi ne ascultă. Uneori, dacă suntem atenţi, ÎI PUTEM CHIAR SIMȚI”, a scris femeia.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit pe 29 aprilie 2019, într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa, după ce maşina pe care o conducea a lovit mai mulţi copaci Poliţiştii constănţeni au stabilit că Răzvan Ciobanu nu purta centură de siguranţă în momentul producerii accidentului, el fiind proiectat prin unul din geamurile autoturismului, care s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac.

Primul caz de hipotermie din acest sezon! O femeie a ajuns la spital... Examenul de rezidenţiat a fost amânat! Când va avea loc. Sorina Pintea a anunțat data! „Ne aflăm într-o situație fără pr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x