Antena Căutare

Maria Ghiorghiu face o PROFEȚIE tulburătoare: ”Va fi JALE mare în România”. Există o singură cale de salvare

Cunoscuta clarvăzătoare Maria Ghiorghiu a anunțat pe blogul personal că a primit un mesaj tulburător. O voce necunoscută i-a spus că România va fi lovită de o mare calamitate.

Cunoscuta clarvăzătoare Maria Ghiorghiu a anunțat pe blogul personal că a primit un mesaj tulburător. O voce necunoscută i-a spus că România va fi lovită de o mare calamitate.

Iată conținutul mesajului postat de clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu:

“Am închis calculatorul pentru această seară, urmând să continui mâine toate câte mai am de scris. Doar că, la niciun minut după ce l-am închis, aud un glas în dreapta care mi se adresează direct, aşa: «Jale mare în Românica, doamna Maria!». După care, glasul nu a mai spus nimic. Dragii mei, cine este acest glas trist care mi s-a adresat aşa politicos, sau ce se va întâmpla în România atât de grav, eu nu cunosc.

Ceea ce pot să vă spun fraţilor, este faptul că trebuie să respectăm cuvântul lui Hristos, trebuie să fim buni şi milostivi, trebuie să împlinim poruncile sale şi trebuie să ne iubim aproapele. Să-l implorăm pe Bunul Dumnezeu şi pe Măicuţa Domnului să ne dăruiască nouă sănătate, putere sufletească şi multă, multă milă.”

APEL către populație! Ajutați-ne să gasim un băiețel de 6 ani, DISPĂRUT de acasă. Cum îl puteți recunoaște... VIDEO| Dumnezeule! O mașină s-a ÎNFIPT în gardul unei case. ”Lămâia” de începător se vede în parbriz...în ce stare se af...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x