Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Mario Iorgulescu era băut în momentul în care a produs accidentul în care a murit tânăr, tatăl a două fetițe! Alcoolemia record pe care o avea

Mario Iorgulescu era băut în momentul în care a produs accidentul! Un tânăr a murit, iar două fetițe au rămas orfane

Mario Iorgulescu, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), era băut în momentul în care a provocat accidentul teribil în care un tânăr de 25 de ani, tatăl a două fetițe, a murit.

Potrvit unor surse judiciare citate de Libertatea, tânărul se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul în care a pierdut controlul volanului automobilului de 300.000 de euro pe care-l conducea și a intrat pe contrasens.

Citește și: Mătușa tânărului ucis în accidentul provocat de Mario Iorgulescu, mesaj sfâșietor! Doi copii au rămas fără tată! „L-a omorât pe loc. A distrus o familie”. Video

Cele două două probe recoltate după accident, acesta avea 0,80 g/l alcool pur în sânge, potrivit sursei citate.

Când s-a produs accidentul în care a murit Dani Vicol

Dani Vicol a murit, duminică dimineaţă, într-un accident rutier provocat pe Şoseaua Chitilei din Bucureşti de Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui LPF, Gino Iorgulescu. Un alt tânăr a fost grav rănit, fiind transportat la Spitalul Elias.

Citește și: Mario Iorgulescu "zbura" pe şosea cu 240 km/h atunci când a provocat accidentul în care un tânăr a murit

Mario Iorgulescu venea spre Capitală, a pierdut controlul volanului maşinii în care se afla, a intrat pe contrasens şi a lovit un alt autovehicul care circula regulamentar şi al cărui conducător, Dani Vicol, a decedat pe loc.

Mario Iorgulescu a fost transportat la Spitalul Elias, în stare gravă.