Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Mărturia unui polițist depistat cu Covid-19. A fost testat de zece ori, iar rezultatele au fost mereu altele: "60 de zile am pătimit"

Timp de două luni, un poliţst din Suceava, care a fost depistat cu COVID-19, a trăit un adevărat coşmar. Tânărul s-a luptat cu noul coronavirus săptămâni în şir, iar când credea că s-a vindecat, virusul reapărea. A stat fie în izolare, fie internat în spital, unde a fost testat și retestat, iar rezultatele au fost ba pozitiv, ba negativ, ori incert. Abia aseară a fost, în sfârşit, externat.

Calvarul agentului de poliţie a început într-o zi obișnuită, când, dintr-o dată, i-au apărut primele simptome. A fost trimis la Direcţia de Sănătate Publică să-şi facă testul pentru COVID-19.

"Din momentul în care mi-am făcut testul am stat în casă, nu m-am mai dus la serviciu, nu am mai luat contact cu nimeni. Am luat legătura cu medicul instituţiei unde lucrez, am vorbit şi cu medicii de la DSP prin telefon şi mi s-a spus că mă pot trata acasă, deoarece am o formă uşoară, Paracetamol, vitamine, tot felul", a povestit bărbatul.

Citește și: Nici nu vei ști că e vaccin! Cum va fi administrat tratamentul anticovid? Acesta va exista și sub formă de pulbere, injecția nu e singura soluție

Două săptămâni mai târziu a repetat testarea. A ieşit tot pozitiv, iar medicii i-au recomandat tratament cu antibiotice.

"Am luat şapte zile eritromicină cu vitamine şi cu alea combinate, al treilea test, tot pozitiv. În jur de 31 de zile aveam la al treilea test", a mai spus bărbatul.

Când a văzut că nu reuşeşte să scape de virus agentul s-a internat la Spitalul de Boli Infecţioase.

"N-am stat o sptămână prima dată, am stat vreo şase zile la Boli Infecţioase. La primul test făcut acolo, am ieşit negativ", își continuă omul povestea.

Aşa că, bărbatul a plecat acasă plin de speranţă. 14 zile mai târziu, la refacerea testului, rezultatul l-a lovit ca un trăsnet. Deşi asimptomatic la a doua intrenare, timp de două săptămâni i s-au făcut alte cinci teste, unele au ieşit incerte.

Citește și: Amendă de 500 de lei în autobuz pentru o femeie care a făcut un gest necugetat

Abia după 60 de zile de luptă cu noul coronavirus agentul de poliţie a primit în sfârşit vestea că se va putea întoarce la muncă.

De la debutul bolii şi până când a reuşit să scape de tratamente agentul de poliţie a fost testat de 10 ori, rezultatele au fost de fiecare dată altele

Recomandari