Antena Căutare

Mesajul primit de mama Luizei Melencu potrivit căreia ar fi în viață, fals! Polițiștii au găsit un bărbat la adresa indicată

Mama Luizei Melencu, adolescenta în vârstă de 18 ani care a dispărut de acasă în urmă cu aproape patru luni, a primit un mesaj potrivit căruia fiica ei este încă în viață.

UPDATE 16:51: Polițiștii și mama Luizei au ajuns la adresa indicată în mesajul primit pe telefon, însă alerta s-a dovedit a fi falsă. Aceștia au găsit un bărbat care a mărturisit că a vrut doar să o ajute pe mamă cu informații. Acesta este chiar omul care a postat zilele trecut un video pe Youtube în care-l lăuda pe criminalul Gheorghe Dincă pentru faptele comise.

Mama Luizei Melencu, adolescenta în vârstă de 18 ani care a dispărut de acasă în urmă cu aproape patru luni, a primit un mesaj potrivit căruia fiica ei este încă în viață.

Citește și: Ultimele imagini cu Luiza Melencu în viață! Fata habar n-avea că mergea spre moarte! Video

Astfel, femeia și polițiștii din Caracal au plecat, marţi, 30 iulie, în jurul orei 15.30, spre o adresă din Caracal unde, potrivit unui mesaj anonim, s-ar afla încă în viaţă Luiza Melencu, tânăra de 18 ani dispărută la jumătatea lunii aprilie, potrivit Adevărul.

În mesajul primit de la un anonim, femeia a fost informată că fiica sa este încă în viaţă şi i-a fost dată o adresă din Caracal unde s-ar afla acum adolescenta. În acelaşi mesaj, femeia a fost informată că Gheorghe Dincă, principal suspect în cazul răpirii fetelor din Caracal, ar avea un cont de Facebook unde cei mai mulţi dintre prieteni sunt străini.

Citește și: Luiza Melencu, nepoata bunicilor, "oameni cu argint în păr și aur în inimă”. Fata ucisă despre care s-a spus, batjocoritor, că a plecat cu iubitul

Imediat după primirea telefonului, mama Luizei a sunat la 112 şi a informat Poliţia. Poliţia a plecat de urgenţă spre adresa indicată în mesajul anonim.

Rata notelor mai mari sau egale cu 7 la proba scrisă a concursului de titularizare a crescut la 48,37% după contestaţii... Polițistul care i-a spus Alexandrei ”Bine, bine, stai acolo, nu mai ține linia ocupată” și-a pierdut un copil! Fiica lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x