Mesajul primit de mama Luizei Melencu potrivit căreia ar fi în viață, fals! Polițiștii au găsit un bărbat la adresa indicată

 

UPDATE 16:51: Polițiștii și mama Luizei au ajuns la adresa indicată în mesajul primit pe telefon, însă alerta s-a dovedit a fi falsă. Aceștia au găsit un bărbat care a mărturisit că a vrut doar să o ajute pe mamă cu informații. Acesta este chiar omul care a postat zilele trecut un video pe Youtube în care-l lăuda pe criminalul Gheorghe Dincă pentru faptele comise.

Mama Luizei Melencu, adolescenta în vârstă de 18 ani care a dispărut de acasă în urmă cu aproape patru luni, a primit un mesaj potrivit căruia fiica ei este încă în viață.

Citește și: Ultimele imagini cu Luiza Melencu în viață! Fata habar n-avea că mergea spre moarte! Video

Astfel, femeia și polițiștii din Caracal au plecat, marţi, 30 iulie, în jurul orei 15.30, spre o adresă din Caracal unde, potrivit unui mesaj anonim, s-ar afla încă în viaţă Luiza Melencu, tânăra de 18 ani dispărută la jumătatea lunii aprilie, potrivit Adevărul.

În mesajul primit de la un anonim, femeia a fost informată că fiica sa este încă în viaţă şi i-a fost dată o adresă din Caracal unde s-ar afla acum adolescenta. În acelaşi mesaj, femeia a fost informată că Gheorghe Dincă, principal suspect în cazul răpirii fetelor din Caracal, ar avea un cont de Facebook unde cei mai mulţi dintre prieteni sunt străini. 

Citește și: Luiza Melencu, nepoata bunicilor, "oameni cu argint în păr și aur în inimă”. Fata ucisă despre care s-a spus, batjocoritor, că a plecat cu iubitul

Imediat după primirea telefonului, mama Luizei a sunat la 112 şi a informat Poliţia. Poliţia a plecat de urgenţă spre adresa indicată în mesajul anonim.
 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI