Antena Căutare

Meteorologii anunta zapada de Craciun si Revelion

Pregatiti-va fularele si manusile, pentru ca vom avea zapada de Craciun. Sambata, in timpul zilei, vremea va fi ca de primavara, cu maxime de 16 grade Celsius, dar seara va ninge. Zapada va cadea mai intai la munte, apoi cuprinde toata tara.

Dimineata de Craciun a venit pe litoral cu ceata. Ziua, insa, supriza din nou. Sunt anuntate 16 grade Celsius. Lucrurile stau cam la fel peste in toata tara.

VEZI prognoza meteo pentru urmatoarele zile!

Deci, e primavara sambata, ziua. Dar odata cu lasarea serii, va incepe sa ninga.

"Ne asteptam si la precipitatii, acestea vor fi sub forma de ploaie in prima faza, chiar in cursul diminetii. Incepand cu zona de munte, spre seara si noaptea, se vor transforma in lapovita si ninsoare", a spus meteorologul Mioara Sisu.

De la munte, ninsoarea o sa ajunga in toata tara. Iar aste e pe gustul tuturor. Iar daca de sambata seara ninge, de luni iarna isi va intra in drepturi, iar temperaturile vor cadea mult sub zero grade. Meteorologii anunta zapada si de Revelion.

Captura record de artificii si petarde pe A1... Operatiunea "Foc de artificii": zeci de tone de materiale pirotehnice, confiscate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x