Căutare Live

Mini-vacanță, pentru elevi, înainte de ultima săptămână de școală! Patru zile libere, înainte de vacanța de vară!

Elevii din România vor avea parte de o mini-vacanță, de această dată de patru zile, pentru că vineri, 5 iunie, este Ziua învăţătorului, iar luni este cea de-a doua zi de Rusalii.

Mini-vacanță, pentru elevi, înainte de ultima săptămână de școală! Patru zile libere, înainte de vacanța de vară!

Data de 5 iunie reprezintă şi ziua naşterii lui Gheorghe Lazăr, cel considerat fondatorul învăţământului românesc. În mod normal, dacă ar fi mers la şcoală, elevii ar fi participat la evenimentele organizate cu acest prilej şi nu ar fi făcut ore.

Luni, 8 iunie, a doua zi de Rusalii este sărbătoare naţională şi zi liberă.

Alocațiile copiilor din România, comparate cu cele din alte țări. Câți bani primesc minorii din alte state – VIDEO​

Marţi, va începe ultima săptămână de cursuri din acest an şcolar, iar sâmbătă, 13 iunie, este prima zi a vacanţei de vară.

Când vor reveni românii la viața normală! Nelu Tătaru a făcut anunțul! „Valul 2 de COVID-19 ar putea lovi mai rău România, doar în această situație”

Cursurile elevilor din învăţământul preuniversitar au fost suspendate pe 11 martie din cauza epidemiei de CoVID 19. Cursurile au fost reluate, online, începând cu data de 22 aprilie.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Transmiterea prin aer a Covid-19 încă se menține în România. Ministrul Sănătății avertizează: "Cât timp suntem apr...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri