Antena Căutare

Mireasă devastată! Ce a putut păți înainte de ziua nunții. ”M-a întrebat dacă pot să cumpăr o altă....”

O viitoare mireasă a fost nevoită să renunțe la rochia mult visată cu câteva zile înainte de marele eveniment. Prietena sa cea mai bună s-a îndrăgostit de rochie și a cumpăra-o înaintea acesteia.

O viitoare mireasă a fost nevoită să renunțe la rochia mult visată cu câteva luni înainte de marele eveniment. Prietena sa cea mai bună s-a îndrăgostit de rochie și a cumpăra-o înaintea acesteia.

„Am o prietenă bună care se va căsători cu câteva luni înaintea mea şi am discutat despre nunţile noastre şi i-am arătat o fotografie cu rochia pe vreau să o cumpăr.”

După ce i-a arătat o fotografie cu rochia pe care își dorea să o poarte în cea mai importantă zi din viața ei, tânăra de 23 de ani a rămas șocată de gestul pe care a putut să îl facă chiar prietena ei.

„Cu două săptămâni mai târziu ea mi-a scris şi mi-a trimis o fotografie cu ea purtând rochia în magazin. Mi-a spus că ştie că e rochia visurilor mele, dar s-a îndrăgostit de ea de când a văzut-o şi a ştiut că trebuie să fie rochia ei. Chiar dacă ştie că e rochia visurilor mele şi că am mers să mi-o cumpăr, m-a întrebat dacă pot să îmi cumpăr altă rochie.”

Rămasă fără rochie, tânăra nu a reușit să găsească altă rochie la fel de frumoasă. „Acum nu ştiu ce să fac. Am probat o mulţime de rochii şi niciuna nu este ca cea pe care mi-o doresc. Nu ştiu dacă să o cumpăr sau nu”

Secțiile de pediatrie și neonatologie ale mai multor spitale din țară, dotate cu aparatură medicală performantă, de cătr... După trei luni de căutări disperate, Dana a fost găsită, omorâtă! Iubitul ei, spaniol, spunea că femeia a fugit de dator...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x