Căutare Live

Nikita de România este în comă la spital! Vedeta care făcea show în emisiuni este în stare gravă. Ce mesaj au transmis fetele ei

Celebra Nikita de România, supranumită "bătăușa din București" a ajuns în stare gravă la spital. Fetele ei au anunțat că ar fi în comă din 31 iulie 2022.

Nikita de România este în comă la spital! Vedeta care făcea show în emisiuni este în stare gravă.

Capturi Video Youtube

Nikita, fosta luptătoare, s-a mutat în Spania și și-a schimbat viața total după ce a fost vedetă în emisiunile tv din România. Acum, ea continuă să fie o figură cunoscută, zeci de videoclipuri cu ea fiind postat peste tot pe internet, inclusiv pe platforma TikTok.

Fără doar și poate a fost o figură spumoasă, care a trăgea oamenii în fața micilor ecrane, însă într-un moment ea a decis să renunțe la celebritate și să-și croiască un drum diferit. S-a mutat în Spania cu fetele sale și a luat-o de la zero.

Nikita de România, "bătăușa din București", ar fi în comă la spital. Mesajul fetelor sale a sfâșiat inimile tuturor

Fiicele sale au anunțat că mama lor este în comă și a cerut tuturor prietenilor să se roage pentru sănătatea ei.

„Mama e în comă de duminică. Noi, Cristina și Vanessa, vă rugăm să vă rugați să vină acasă. Murim și noi dacă mama nu mai vine”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook deținută de Nikita, potrivit Adevărul.

Citește și: O mai ții minte pe Nikita de România? Cu ce se ocupă în prezent, după ce s-a mutat în Spania

Nikita a devenit celebră prin numeroasele scandaluri pe care le-a provocat de-a lungul anilor în diferite posturi de televiziune și emisiuni. Totul a început cu slujba ei de bodyguard al vedetelor.

În 2004, a fost o perioadă din viața Nikitei în care aceasta a dorit să se afirme în box și a provocat-o la meci pe profesionista pugilistă Anca Ioniță, supranumită Savarina. Aceasta, la momentul luptei, avea vârsta de 19 ani și deja 7 ani de experiență în box.

Lupta cu Savarina a fost difuzată la gala Local Kombat în 2004 și a durat două minute, timp în care s-au făcut schimb de lovituri superficiale, în unele momente Nikita chiar stând cu spatele la adversar, după care ea însăși a aruncat prosopul.

Citește și: O mai ții minte pe Nikita? Mihaela Ispas a renunțat la viața publică și acum e mama a două fetițe. Cum arată familia ei

Care este cea mai valoroasă bancnotă românească. Dacă o ai poți primi și 2.300 de lei la schimb... Ministrul Muncii anunţă majorări salariale. Ce angajați vor primi bani mai mulți. Marius Budăi: „S-a făcut o analiză a b...
Parteneri
Zodii norocoase în dragoste pe data de 14 august 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Catine.ro
Ultimele știri
x