Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Noi informații despre înmormântarea lui Emi Pian! Ce au decis autoritățile | Video

Aproximativ 100 de poliţişti şi jandarmi vor fi mobilizaţi, astăzi, pentru a se asigura că înmormântarea liderului interlop Emi Pian va decurge fără incidente.

Fostul şef al clanului Duduienilor din Capitală va fi condus pe ultimul drum începând cu ora 12.00. Conform regulilor impuse de pandemie, la înmormântare nu pot participa mai mult de 50 de persoane.

Însă, sute de apropiaţi ai acestuia au anunţat deja că vor veni la ceremonia funerară. Rudele lui Pian au făcut apel, peste noapte, la cei ce vor participa la înmormântare, să respecte normele de siguranţă.

Rezultatul autopsiei lui Emi Pian aruncă tot în aer! Ce s-a descoperit în urma examenului medico-legal!

După ce Emi Pian s-a stins din viață, fiind înjughiat în timpul unui joc de barbut de către rivalul rău, familia a respectat tradiția și anume, cele 4 zile de priveghi. Astfel, astăzi ar trebui să fie ultima zi în care apropiații mai pot merge să-i aprindă o lumânare liderului Duduienilor, iar mâine ar trebui să aibă loc înmormântarea.

Bărbatul le-a cerut autorităților să-l lase pe tatăl lui Florin Motolea, aflat în momentul de față după gratii, să participie la ceremonia de înmormântare a fiului său.

Funeraliile interlopului vor avea loc duminică.

Înmormântarea lui Emi Pian ar putea fi amânată! Rudele au dezvăluit care este motivul!

Principalul suspect în uciderea lui Emi Pian, Richard Emanuel Gheorghe, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Richard Emanuel Gheorghe are 26 de ani și este un fost boxer. Bărbatul face parte din temutul clan Rinu, fromat din rivalii clanului Duduianu, și este principalul suspect în uciderea lui Emi Pian. El a fost adus în fața procurorilor pentru audieri.

Recomandari