Antena Căutare

Răsturnare de situație în Italia! Numărul morților e mult mai mare decât s-a raportat: ”Autoritățile nu-și permit să testeze orice persoană care-și pierde viața!”

Italia se numără printre țările cel mai afectate de coronavirus, însă numărul deceselor ar fi mult mai mare decât s-a raportat, întrucât persoanele care mor în afara spitalelor nu sunt testate pentru COVID-19. 

Răsturnare de situație în Italia! Numărul morților e mult mai mare decât s-a raportat: ”Autoritățile nu-și permit să testeze orice persoană care-și pierde viața!”
Răsturnare de situație în Italia! Numărul morților e mult mai mare decât s-a raportat: ”Autoritățile nu-și permit să testeze orice persoană care-și pierde viața!”

Conform Daily Mail, numărul persoanelor decedate în Italia este mult mai mare decât cifrele raportate, întrucât autoritățile nu își permit să-și irosească resursele pentru a testa orice trup neînsuflețit.

Italia, care a fost centrul pandemiei de coronavirus în Europa, a înregistrat peste o sută de mii de cazuri de coronavirus, iar numărul persoanelor decedate s-a ridicat la 13. 155, față de 3.318 în China, unde debutat acest virus.

Ultima oră! Încă 278 de persoane cu COVID-19 în România! 2.738 de cazuri de coronavirus, în total! 94 de morți!

Această informație a fost confirmată și de o asistentă dintr-o localitate din apropiere de Milano, care a mărturisit că 24 de residenți au murit în martie, însă niciunul dintre ei nu a fost testat pentru coronavirus.

Astfel, numărul persoanelor ucise de coronavirus este, cel mai probabil, mult mai mare decât se credea. De asemenea, persoanele în vârstă din localitățile rurale, care nu pot avea acces la tratament din cauza crizei sanitare, pot să devină victime ale coronavirusului. Iar acest lucru să nu fie cunoscut, întrucât nu vor fi efectuate teste.

Italia, cifre oficiale în ceea ce privește coronavirusul

Numărul deceselor cauzate de pandemia de coronavirus a crescut cu 727 în Italia, ajungând la 13.155, a anunţat miercuri Agenţia de Protecţie Civilă. Este o cifră semnificativ mai mică decât cea înregistrată marţi, potrivit Reuters, care precizează de asemenea că este cel mai redus bilanţ pentru o zi de la 26 martie, relatează Agerpres.

Totuşi, numărul de noi cazuri a crescut mai mult decât în urmă cu o zi, majorându-se cu 4.782, faţă de 4.053, ceea ce ridică la 110.574 totalul infecţiilor de la descoperirea pandemiei la 21 februarie.

Sfatul unui specialist român în lupta cu coronavirusul. Invenția de un secol care ar putea salva omenirea

În Lombardia, epicentrul pandemiei, rata deceselor şi a cazurilor de infectare a crescut faţă de marţi, inversând un trend recent.

Dintre toate persoanele infectate de la început la nivel naţional, 16.847 se recuperaseră complet până miercuri, comparativ cu 15.729 cu o zi în urmă. La terapie intensivă se află 4.035 de persoane, în creştere faţă de bilanţul anterior, de 4.023.

Sfatul unui specialist român în lupta cu coronavirusul. Invenția de un secol care ar putea salva omenirea... Noi detalii despre asistentul-șef acuzat că a mers la muncă deși fusese infectat cu COVID-19: ”A fost la spital în calit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x