Pisica infractoare! Caz incredibil în Sri Lanka! O felină care fusese arestată pentru trafic de droguri a evadat din închisoare!

Un caz mai puțin obișnuit a avut loc în Sri Lanka, acolo unde o pisică a fost arestată pentru trafic de droguri. Felina a fost închisă, dar a reușit sa evadeze din celula în care se afla.

Pisica a fost prinsă în flagrant, în timp ce încerca să introducă într-o închisoare două grame de heroină, două cartele SIM și un memory card, conform The Telegraph.

Întâmplarea a avut loc pe data de 1 august 2020, la o închisoare de maximă siguranță din Sri Lanka.

Potrivit oficialilor închisorii, pisica avea legată la gât o pungă de plastic în care se aflau două grame de heroină, două cartele SIM și un card de memorie.

Botoşani: Pisică salvată de pompieri dintr-o fântână

Prinsă în flagrant, felina a fost arestată și plasată într-o celulă a închisorii de maximă siguranță pentru a fi împiedicată să repete infracțiunea.

Felina a fost învățată de deținuți și apropiații acestora aflați în libertate să transporte droguri sau alte produse interzise, conform telegraph.co.uk.

Pisica a evadat din detenție

După două zile de la momentul întâmplării, agenții închisorii au descoperit că pisica a evadat.

Un pui de pisică, blocat într-un canal, a fost salvat de echipajele de intervenție din Turcia

Presa locală a explicat că astfel de practici au devenit tot mai dese în ultima perioadă, în Sri Lanka. Pe lângă trucul cu pisica, deținuții primesc droguri, cartele SIM, telefoane sau încărcătoare de telefon de la prietenii care le aruncă peste zidurile închisorii.

În urmă cu ceva timp, polițiștii din Sri Lanka au prins un vultur folosit de traficanți pentru a distribui drogurile într-o suburbie a capitalei Colombo.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri