Antena Căutare

A văzut ”negru” în fața ochilor! S-a certat cu fosta soacră, iar apoi s-a urcat beată la volan! Ce a urmat

O femeie de 51 de ani, din Brăila, și-a ieșit din minți în urma unei discuții tensionate cu fosta soacră. Fără să mai țină cont că băuse câteva pahare, aceasta s-a urcat la volan și a lovit mai multe mașini. 

O femeie de 51 de ani, din Brăila, și-a ieșit din minți în urma unei discuții tensionate cu fosta soacră. Fără să mai țină cont că băuse câteva pahare, aceasta s-a urcat la volan și a lovit mai multe mașini.

Altercația dintre cele două femei a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, la locuința soacrei. Femeia a sunat la Poliţie pentru a anunţa că fosta noră a provocat scandal, apoi a avariat două maşini în parcarea interioară a blocului.

În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit că femeia care s-a urcat la volan băuse foarte mult alcool.

”Poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că a avut un conflict verbal cu fosta sa noră. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au identificat-o pe o femeie, în vârstă de 51 de ani, din Brăila, care s-ar fi deplasat la domiciliul fostei soacre, cu un autoturism, pentru a discuta personal asupra restituirii cheii de acces în locuinţă sa de către fostul soţ. În urma discuţiilor purtate, nora s-a urcat în autoturismul personal şi, efectuând manevra de mers înapoi fără să se asigure, a tamponat şi avariat două autoturisme aflate în parcarea interioară a blocului. Întrucât aceasta emana halenă alcoolică, a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că avea o concentraţie 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au anunţat reprezentanţii IPJ Brăila, potrivit Mediafax.

Ulterior, ea a fost dusă la spital pentru recoltarea probelor biologice se sânge, în vedere stabilirii alcoolemie.

De asemenea, oamenii legii i-au deschis dosar penal, fiind cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

O femeie din Vrancea s-a spânzurat în propria casă! Femeia era căsătorită cu un italian și a lăsat în urma sa un copil o... Cântăreața Liliana Savu Badea, reacție sfâșietoare după accidentul în care și-a pierdut soțul: ”În aceste clipe grele......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x