Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Cutremurător! O mamă geloasă și-a ucis fetița de trei săptămâni pentru că soțul ei o iubea mai mult decât pe ea

Cruzime fără margini! O mamă denaturată și-a omorât fetița de 3 săptămâni din gelozie că soțul său o iubelte mai mult pe copilă decât pe ea. După ce a comis teribila crima, femeia l-a întrebat pe bărbat de ce plânge

Cruzime fără margini! O mamă denaturată și-a omorât fetița de 3 săptămâni din gelozie că soțul său o iubește mai mult pe copilă decât pe ea. După ce a comis teribila crima, femeia l-a întrebat pe bărbat de ce plânge

O tânără de 21 de ani din Ucraina i-a tăiat gâtul fetiței sale nou-născute, crezând că soțul ei își iubește mai mult copilul decât pe ea. Crima a avut loc la câteva minute după ce bărbatul în vârstă de 26 de ani a ieșit din casă.

Conform declarațiilor făcute de poliție, când a ajuns acasă, bărbatul și-a găsit nevasta cu mâinile pline de sânge și a mers într-un suflet în camera fetiței unde a găsit-o fără suflare.

Bărbatul în stare de șoc a chemat serviciul de ambulanță și a început să urle de durere, moment în care ,,mama'' l-a întrebat pe soț ,,de ce plânge''.

Soacra femeii povestește îngrozită de fapta comisă de nora ei și explică faptul că aceasta era geloasă că fiul ei își iubește copila mai mult decât pe soție, ceea ce a condus-o la acest gest nebunesc.

Un polițist a explicat că ,,„Mama nu poate explica de ce făcut asta. Nici măcar nu își amintea ce făcuse pe timpul acelei zile”.

Se știe că femeia a suferit de meningoencefalită în luna noiembrie, o inflamație a creierului. Se bănuiește că boala i-a afectat sănătatea mentală a femeii. Ea a fost eliberată din spitalul de psihiatrie pe 3 martie, la scurt timp după naștere, deoarece doctorii credeau că este sănătoasă.
Mama a fost luată în arest și va fi supusă unei evaluări psihiatrice.

Dacă medicii vor descoperi că femeia este aptă din punct de vedere mintal, ea riscă până la 15 ani de închisoare pentru crima comisă.

Recomandari