Antena Căutare

Olt: Al treilea caz de coronavirus din judeţ este al unei tinere de 21 de ani, venită din Marea Britanie în 16 martie

Al treilea caz de coronavirus în judeţul Olt este al unei tinere de 21 de ani care a venit din Marea Britanie în 16 martie. Ea a fost iniţial izolată la domiciliu, apoi fiind transportată la o unitate medicală din Bucureşti.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Olt, al treilea caz de coronavirus a fost confirmat în judeţul Olt. Este vorba despre o tânără, în vârstă de 21 de ani, care a sosit, în seara de 16 martie, din Marea Britanie pe Aeroportul Otopeni.

"Întrucât această persoană a sosit dintr-un stat în care se înregistrează peste 500 de cazuri Covid-19 confirmate, s-a luat măsura izolării la domiciliu. În această dimineaţă, tânăra a fost transportată cu ATPVM din dotarea ISU Olt la o unitate sanitară din muncipiul Bucureşti”, se arată în comunicat. Sursa citată menţionează că în urma anchetei epidemiologice realizată de Direcţia de Sănătate Publică Olt a rezultat că această persoană a intrat în contact direct cu alte cinci persoane, care se află în autoizolare la domiciliu, fiind adoptate măsuri pentru verificarea permanentă a respectării acestei restricţii. De asemenea, DSP Olt a prelevat probe pentru testarea Covid-19 acestor persoane. În prezent, ancheta epidemiologică este în curs de desfăşurare.

Sursa : news.ro

Reprezentanţii mediului privat din zona culturală solicită Guvernului consultări şi propun măsuri pentru a sprijini firm... Polițiștii și mascații au decins în biserici, în timpul slujbelor. Un preot, revoltat: ”Au început să numere oamenii car...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x