Antena Căutare

(P) Alege stilul de învățare care ți se potrivește și investește în formarea ta

Îți dorești o schimbare în carieră, dar nu știi cu ce să începi? Păstrează-ți întotdeauna mintea curioasă. Explorează diferite subiecte și nu-ți fie teamă să ceri claritate. Fii curios, iar dacă intenția ta este sinceră, vor exista oameni care te vor ajuta și te vor sprijini în călătoria ta.

imagine cu o biblioteca plina cu carti
Descoperă ce stil de învățare ți se potrivește și ce avantaje ai când investești în formarea ta continuă | ejobs

Continuă să înveți, explorând oportunitățile pe care le ai la îndemână. eJobs îți pune la dispoziție cursuri IT gratuite, disponibile printr-un proiect cofinanțat din Fondul Social European, parte a programului Operațional Capital Uman 2014-2020. Descoperă ce stil de învățare ți se potrivește și ce avantaje ai când investești în formarea ta continuă:

Text: Mihaela Pascari

Învățarea poate lua orice formă care funcționează cel mai bine pentru tine. Iată ce stil poți alege pentru a asimila mai ușor informațiile:

Vizual. Acest stil de învățare asociază informațiile cu imaginile. Înveți cel mai bine atunci când citești sau vezi demonstrații, grafice, diagrame și hărți.

Auditiv. Reții mai bine când informațiile îți sunt comunicate în conferințe și seminarii ori simți nevoia să asculți muzică în timp ce studiezi, asociind informațiile cu diferite ritmuri.

Kinestezic. Este stilul tactil de învățare. Îți amintești mai ușor informațiile atunci când faci activitatea, de exemplu, să lucrezi în cod sau să testezi o aplicație.

3 avantaje ale învățării continue

1. Învățarea este importantă în atingerea obiectivelor tale

Învățarea este un mijloc prin care îți poți îmbunătăți cunoștințele și poți dobândi noi competențe care te vor ajuta în atingerea obiectivelor specifice. Este însă important să conștientizezi că nu poți învăța totul în viață, prin urmare, asigură-te că pui accentul pe o anumită abilitate și insistă să o deprinzi cât mai bine. Astfel îți vei atinge mai ușor și obiectivele

2. Învățarea te face mai fericit

Când deprinzi noi abilități de lucru ți se deschid și mai multe oportunități în carieră. Vei câștiga atât în plan financiar, cât și personal. Vei ajunge la o stare de bine și de încredere în forțele proprii.

Stabilește-ți ca obiectiv să înveți ceva nou în fiecare zi pentru a-ți spori șansele de a fi fericit. Ia în calcul că abilitățile sunt corelate și cea mai inspirată idee este să-ți alegi un fir roșu în carieră. Să folosești cu bucurie ceea ce ai învățat pentru a deprinde noi cunoștințe.

3. Învățarea îți crește veniturile

Interesul tău pentru a învăța constant te ajută să te califici mai ușor pentru joburile dorite și, implicit, să-ți crești veniturile. Atunci când salariul tău este conform dorințelor tale, încrederea în sine crește, îți îmbunătățești statutul și calitatea vieții. Reține că învățarea nu este o calitate înnăscută, ci este o abilitate dobândită pe care oricine o poate obține cu fermitate și hotărâre.

Descoperă cursul care ți se potrivește

Ai o gândire logică, înclinație spre design, precum și atenție la detalii? Nu lăsa aceste aptitudini nevalorificate. Ai și un start bun pentru a-ți face o calificare în JavaScript sau în QA. Tot ce trebuie să faci pentru a te specializa este să urmezi cursuri gratuite în IT, puse la dispoziție de eJobs prin Proiectul cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Curs Programator JavaScript

Vrei să înveți de la zero JavaScript, HTML și CSS, și cum să creezi pagini web cu ajutorul acestora. Acest curs este ideal dacă nu ai experiență în programare, dar ai înclinație spre design.

Curs Tester QA

Vrei să contribui la dezvoltarea celor mai tari website-uri și aplicații? Atunci înscrie-te la cursul de Tester QA! Vei învăța de la zero cum să descoperi defectele website-urilor, aplicațiilor și programelor dezvoltate de programatori. Acest curs este ideal dacă nu ai experiență în IT, dar ești foarte atent la detalii.

La aceste cursuri de IT te poți înscrie dacă bifezi următoarele puncte:

  • Ai domiciliul sau reședința în orice județ din România (cu excepția județului Ilfov și Municipiului București)
  • Ai o vârstă cuprinsă între 25 și 65 de ani
  • Ești angajată, cu contract de muncă, PFA , Întreprindere Individuală
  • A absolvit cel puțin 8 clase

Curaj! Înscrie-te aici la cursuri gratuite în IT.

PROGRAMUL OPERAŢIONAL CAPITAL UMAN 2014-2020

Axa Prioritară 6 – Educație și competențe

ID proiect: POCU/726/6/12/135988

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

Contact: SILVIU PETRESCU

[email protected]

0729.729.843

Lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizată. Maldive iese din zona roșie. Ce se întâmplă cu Grecia și... Zi liberă pentru persoanele care se vaccinează anti-Covid. Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea. Care sunt cond...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x