Live acum
Prime Time 20:30X Factor

Părăsit și jefuit! Cum s-a răzbunat un bărbat pe cea care i-a furat toți banii

Un Bărbat din Iași a rămas fără 328.000 de lei pentru că a avut prea mare încredere în iubita lui. Atunci când a mers la bancă a aflat cumplitul adevăr.

I-a furat banii din cont și s-a ales cu închisoare

Alina Mihaela Popa, fostă funcţionară a BCR, s-a folosit de contul iubitului său, Adrian D., în scop personal fără ca aceasta să bănuiască mărcat o secundă că îi este golit contul. Cei doi au avut o relaţie de concubinaj în perioada 2003 – 2011.

Potrivit datelor din dosar, după ce au terminat facultatea amândoi, Alina s-a angajat la o bancă, iar Adrian şi-a găsit o slujbă şi a început să strângă bani pentru a-şi cumpăra o maşină. Profitând că iubita sa lucra la bancă, tânărul i-a dat acesteia diferite sume de bani pentru a i le depune pe cont. Adrian D. nu ştia că iubita sa îi folosea contul în interes personal şi că îi golea contul bancar fără ştirea sa.

Atunci când a mers la bancă să verifice banii, în 2013, ar fi trebui să aibă în cont în peste 300.000 de lei, însă avea doar 200. Femeia l-a convins la acel moment să nu depună plângere, mergând chiar la notar şi declarând pe propria răspundere că îi este datoare cu 328.000 de lei.

După ce s-a gândit mai bine, Adrian s-a hotorât să se răzbune pe foarta iubită executat-o silit. Pentru că nu şi-a recuperat în primă fază toţi banii, a decis să facă plângere penală. Curtea de Apel Iaşi a condamnat-o la trei ani de închisoare cu suspendare pe Alina Mihaela Popa

Recomandari