Antena Căutare

Previziuni șocante făcute de un mentalist: "În următorii ani, va exista un moment critic pentru omenire, ce va intra în istorie"

Previziuni șocante făcute de mentalistul Cristian Gog. 2026-2028 va fi un moment critic pentru omenire, a susținut acesta în emisiunea „Voi cu Voicu” de la Antena 3.

Previziuni șocante făcute de mentalistul Cristian Gog. În perioada 2026-2028 va fi un moment critic pentru omenire, a susținut acesta în emisiunea „Voi cu Voicu” de la Antena 3.

„Mi-e foarte greu să spun de ce și cum, dar ce știu e că o să fie ok următorii ani, dar mie îmi e frică, oamenii poate o să uite, 2026-2028 o să fie un moment critic pe care noi ca omenire o să trebuiască să trecem. Am făcut niște analize, am o altă nouă pasiune, trainingul. Și în training este vorba doar de analize tehnice sau fundamentale. Și am făcut o analiză pe evenimentele majore din istoria omenirii. Și cu niște formule, eu am încredere mai mare în cifre decât în oameni, ideea este că este un om care s-a numit Gan și este și o analiză Gan care poate fi aplicată pe anumite intervale de timp. Și de când e lumea asta, lucrurile se întâmplă cu o anumită ciclicitate într-un mod repetat", a explicat mentalistul, potrivit sursei citate.

Ploile torențiale și furtunile au început deja în mai multe zone din țară. E COD GALBEN de vreme rea. Ce ne așteaptă în ... UPDATE: Rezultate loto 6 din 49 din 6 mai. Numerele extrase și câștigătoare sunt......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x