Antena Căutare

Primele imagini cu maşina lui Mario Iorgulescu! 300 de mii de dolari s-au transformat într-un morman de piese rupte

La nouă zile de la accidentul provocat de Mario Iorgulescu, noi imagini arată forţa impactului în care un tânăr a murit. Din bolidul de lux condus de fiul şefului LPF a mai rămas doar jumătate.

La nouă zile de la accidentul provocat de Mario Iorgulescu, noi imagini arată forţa impactului în care un tânăr a murit. Din bolidul de lux condus de fiul şefului LPF a mai rămas doar jumătate.

Maşina a fost astăzi ridicată de Poliţie pentru a fi expertizată tehnic. Anchetatorii vor să afle dacă şoferul vinovat gonea cu 240 de kilometri pe oră, viteza despre care vorbesc martorii.

Beat şi drogat cu cocaină în momentul impactului, Mario Iorgulescu e în continuare în stare gravă.

Privit din faţă, bolidul condus de Mario Iorgulescu în ziua tragediei e de nerecunoscut. Din maşina de 300 de mii de dolari a mai rămas doar un morman de piese rupte.

CITEȘTE ȘI: E grav! Cine a fost văzut la ușa salonului în care se află internat Mario Iorgulescu. Situația se schimbă dramatic

Pare un miracol că Mario Iorgulescu a supravieţuit. L-au salvat airbagurile, dar şi alte sisteme performante de siguranţă ale autoturismului.

Nicio şansă nu a avut în schimb tânărul de 24 de ani ucis în maşina sa de bolidul care ar fi gonit, spun martorii, cu o viteză ameţitoare. Expertiza autoturismului va stabili cât de mult a accelerat Mario Iorgulescu înainte de impact.

CITEȘTE ȘI: Au curs râuri de lacrimi la înmormântarea lui Dani Vicol. Mama și soția tânărului nu s-au dezlipit de sicriul acestuia

Deocamdată, Mario Iorgulescu nu a fost pus sub acuzare şi nici nu a putut fi audiat pentru că starea lui s-a agravat zilele trecute. Surse apropiate familiei spun că medicii fac eforturi că îl ţină în viaţă, după ce unele organe i-ar fi cedat. Tânărul riscă să ajungă la închisoare pentru ucidere din culpă, mai ales că era beat şi consumase cocaină înainte să se urce la volan.

„Au, mă doare!”- Cazul Alexandra Măceșanu s-a repetat, la Iași! Cum a reacționat de această dată Poliția Română... Accident în Vâlcea. Cinci persoane au fost rănite, printre care și un minor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x