Primul mesaj al Elenei Udrea, după ce a fost depistată cu Covid-19. În ce stare se află fetița și soțul său

Elena Udrea a spus public că a fost testată pozitiv pentru Covid-19. Fostul ministru ar fi aflat vestea joi seara, iar anunțul inițial a fost lansat de către avocatul acesteia, vineri. În ce stare se află fetița și soțul său

Primul mesaj al Elenei Udrea, după ce a fost depistată cu Covid-19. În ce stare se află fetița și soțul său

Hepta

Elena Udrea a anunţat că a fost testată pozitiv pentru COVID-19, la un an după ce a apărut coronavirusul. Ea a adăugat că până acum manifestarea bolii este suportabilă, însă cel mai probabil, după simptome, întreaga familie l-a contractat, potrivit news.ro.

„Da, după un an de când a apărut coronavirusul l-am contactat şi eu. Este adevărat, am fost testată pozitiv pentru Covid. Nu am fost dintre cei sceptici referitor la existenţa virusului şi la consecinţele infectării cu el, dar nici nu am exagerat cu măsurile de protecţie", a spus Elena Udrea pe Facebook.

Citește și: De ce anumiți membri ai unei familiei se îmbolnăvesc de coronavirus și alții nu, deși locuiesc împreună?

Elena Udrea are COVID-19. Când ar fi luat virusul?

Fostul ministru a făcut un anunț pe facebook în care povestește că, deși a încercat să se ferească atât de mult timp, a contactat virusul: "Am reuşit să mă feresc timp de un an, cu mască, dezinfectant şi relativă distanţă socială. Nu am făcut nimic diferit în ultimele zile şi totuşi, de sărbători l-am contactat. Cel mai probabil, după simptome, l-a contactat întreaga familie", a mai adăugat aceasta.

Citește și: Cine se poate și cine nu se poate vaccina. Care este situația celor cu boli cronice

De asemenea, a scos în evidență faptul că manifestarea este suportabilă și nu se confruntă cu simptome severe: "Până acum, manifestarea este suportabilă, dar fiecare cu pragul lui de suportabilitate.Aşa că nu ştiu ce să vă recomand să faceţi sau să nu faceţi, ca să reuşiţi să fiţi ocoliţi de virusul acesta. Se pare că până la urmă, se întâmplă tuturor... Vă mulţumesc celor care va gândiţi la noi pentru gândurile bune şi urările de sănătate grabnică! Doamne, ajută să trecem toţi, cu bine, prin această încercare!”, a scris Elena Udrea vineri pe Facebook.

Da, dupa un an de cand a aparut coronavirusul l-am contactat si eu. Este adevarat, am fost testata pozitiv pentru...

Publicată de Elena Udrea pe Vineri, 8 ianuarie 2021
Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri