Antena Căutare

Procuror din cazul mitei de la Vama Ploiesti: "Ancheta se extinde la persoane importante"

Procurorul care se ocupa de cazul sefului Vamei Ploiesti, Cornel Costea, sustine ca ancheta se va extinde si la persoane importante.



Miercuri, un consilier ANAF a fost retinut pentru trafic de influenta. Adrian Gavrila este acuzat ca ar fi luat mita pentru a inlesni importul fara plata taxelor vamale a 960 de tone de tutun. In acest dosar a fost retinut si un avocat care s-a oferit sa intermedieze o mita de un milion de euro pentru o persoana de la conducerea ANAF.

Avocatul Marius Stancescu, retinut pentru luare de mita in dosarul ANAF, a declarat si el ca mita de un milion de EURO trebuia sa ajunga la seful ANAF, Sorin Blejnar.

Presedintele ANAF a negat ca ar avea vreo implicare in cazul coruptiei din vami.„Neg orice implicare a mea in asemenea fenomene de protectie in sistemul vamal românesc. Nu sunt regina si nici nu cred ca exista o regina", a declarat seful ANAF. (foto: Intact Images)

sursa:Antena3

Romanii renunta la deodorant, sapun si pasta de dinti, pe criza... Guvernul a aprobat construirea a sase spitale de urgenta private...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x