Antena Căutare

Rafuiala in stil mafiot in mijlocul Bucurestiului: un barbat, taiat cu suriul

Un barbat de 38 de ani a ajuns la spital, azi-noapte, dupa ce a fost incercuit si atacat de mai multi indivizi, pe o strada din Bucuresti. Atacatorii i-au blocat masina in trafic, l-au tras de pe scaun si au inceput sa-l loveasca si sa-l injunghie. Rudele sale spun ca in spatele "corectiei" ar fi Nutu Camataru si o taxa de protectie neplatita de 100.000 de euro.

Camasa si masina murdare de sange au ramas marturie la violenta cu care a fost batut barbatul. El a ajuns la spital cu foarte multe rani, cele mai grave in zona capului. Sora lui a fost cea care l-a gasit si a sunat la 112.

Victima a fost urmarita de agresori prin centrul Bucurestiului, pana cand a ajuns pe o strada intunecata. Acolo, spun rudele sale, mai multe masini i-au blocat drumul. Barbatul ar fi incercat sa fuga, dar a fost incercuit.

Tot rudele barbatului spun ca atacul a avut loc la comanda lui Nutu Camataru, de la care victima a imprumutat o suma de bani cu mai multi ani in urma. Desi a reusit sa-si plateasca datoria, s-a ales cu o taxa de protectie.

Dupa ce i-au fost tratate ranile, barbatul a fost lasat sa plece acasa. El a depus o plangere la politie, iar oamenii legii vor incerca acum sa afle cine sunt cei care l-au atacat.

15 familii de ieseni au ramas pe strazi dupa ce blocul in care locuiau a luat foc... Pelerinaj in genunchi la manastirea Nicula de Sfanta Marie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x