Antena Căutare

Rezultate titularizare 2018! Județul în care mai multe cadre didactice s-au făcut de râs! Peste 100 de profesori n-au reușit să obțină nici măcar nota 5

Primele rezultate ale examenului de titularizare au fost afișate în urmă cu puțin timp, iar mai mulți candidați din Timiș au obținut note dezastruoase. 

Primele rezultate ale examenului de titularizare au fost afișate în urmă cu puțin timp, iar mai mulți candidați din Timiș au obținut note dezastruoase.

Conform opiniatimisoarei.ro, în județul Timiș, la examenul de titularizare s-au înscris 770 de cadre didactice, iar dintre acestea nu mai puțin de 134 n-au reușit să obțină nici măcar nota 5. Ba mai mult, alte 138 de cadre didactice au luat note între 5 și 5.99. Opt dintre profesori au obținut nota maximă.

10 curat au luat pretendenții la catedrele de Arte Vizuale, Limba și Literatură Română, Elemente de Pedagogie Școlară, Pedagogie preșcolară și Metodică Desfășurării activităților în grădiniță, precum și la Psihopedagogie Specială. De asemenea, 300 de candidați au obținut note de peste 7.

Copil de doi ani, mort după ce a băut otravă pentru purici: "Părinții au încercat să trateze fetița băbește"!... Credincioșii români au îngenuncheat în fața ei! Minunile înfăpuite de o icoană adusă de pe Muntele Athos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x