Antena Căutare

Romanii de peste Prut s-au distrat intr-un club din Bran cu ocazia Craciunului pe stil vechi

Craciunul pe stil vechi nu umple doar hotelurile si partiile, ci si cluburile. Deloc obositi dupa o zi intreaga de schi, sute de moldoveni, ucrainieni si rusi au petrecut intr-un local din Bran. S-au distrat, au baut si au dansat cat i-au tinut picioarele. Si au fost destul de rezistenti.

Pe ringul de dans, pe canapele sau sus pe mese, moldovenii, ucrainienii si rusii au aratat ca stiu sa se distreze.

Anastasia are 22 de ani si a venit din Chisinau. De trei ani petrecere Craciunul la noi in tara pentru ca, dupa parerea ei, romanii sunt mai ospitalieri si stiu sa faca atmosfera.

Si acesti tineri au venit tot din capitala Moldovei ca sa petreaca sarbatorile pe stil vechi la noi in tara. Intre un dans si un pahar cu tarie, si-au amintit si de faptul ca: “Suntem o familie cu totii, totusi, si vrem reunire, reunire, reunireeeee!!!!!!!”

Alti tineri au venit pentru prima data in Romania, dar au spus cu mana pe inima ca nu va fi si ultima. Dimpotriva.

Petrecerea s-a intins pana in zorii zilei, cand, istoviti de la atata dans, tinerii au mers sa-si odihneasca putin picioarele inainte sa le bage in clapari si sa ia cu asalt partiile. Deseara il vor astepta pe Mos Craciun, iar peste o saptamana vor petrece de anul nou pe stil vechi.

Romanii sarbatoresc astazi Boboteaza. Semnificatii si traditii in ziua care marcheaza sfarsitul Sarbatorilor de Iarna... Traditie de Boboteaza: botezul cailor ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x