Antena Căutare

Românii pot zbura direct către America, după NOUĂ ANI! Cât costă un bilet pentru un zbor între București și Canada, fără escală

După o pauză de nouă ani, România are din nou o legătură aeriană directă cu America. Primul avion care a zburat fără oprire din Montreal, Canada, până în Bucureşti, a aterizat cu bine. Peste două zile, vor fi lansate şi curse directe către Toronto. 

După o pauză de nouă ani, România are din nou o legătură aeriană directă cu America. Primul avion care a zburat fără oprire din Montreal, Canada, până în Bucureşti, a aterizat cu bine. Peste două zile, vor fi lansate şi curse directe către Toronto.

Prima cursă transatlantică în România a sosit la Bucureşti în jurul orei 10.00, după un zbor fără oprire de la Montreal, care a durat puţin peste opt ore. Avionul a avut toate cele 282 de locuri ocupate. Cei mai mulţi pasageri au fost români stabiliţi în Canada care se bucură acum că pot ajunge mai rapid şi mai uşor, acasă.


”Piaţa a reacţionat foarte bine, gradul de ocupare a aeronavelor pentru luna iunie este de 90% şi suntem foarte mulţumiţi de vânzări, atât de cele din România, cât şi din Canada.", a declarat Duncan Bureau, CEO Air Canada Rouge.

Zborurile din București către Montreal și Toronto sunt operate cu acest tip de aeronava un Boeing 767 configurat în două clase de călătorie: avem clasa economy cu 258 de locuri cu spațiu suficient la picioare și avem și clasa premium rouge care este practic echivalentul clasei business pe rutele nord-americane operate de Air canada cu un spațiu și mai mare la picioare și fotolii foarte confortabile. De asemenea în timpul zborului veți avea acces la un sistem de divertisment la bord, dar atenție trebuie să vă luați propriile deviceuri telefon, tabletă sau laptop și va veți conecta la o rețea wireless.

Cursele directe vor fi efectuate deocamdată doar până în octombrie, iar biletele pornesc de la 600 de euro de persoană. Atât zborurile către Toronto, cât și cele către Montreal vor fi operate de către Air Canada Rouge de 2 ori pe săptămână fiecare. Tariful include şi bagaj de cală şi mese pe timpul zborului.

Românii nu mai au nevoie de viză pentru a merge în Canada, însă este obligatorie obţinerea unei autorizaţii electronice de călătorie înainte de plecare, iar pentru asta e musai să aveţi un paşaport electronic cu date biometrice.

Jaf ca-n filme, în centrul Capitalei! Trei bărbați au furat un seif plin cu bani, de la etajul cinci al unei clădiri! To... Tragedie pe o șosea din Franța! Un român a murit într-un carambol ce a fost provocat chiar de el...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x