Antena Căutare

Românii primesc o nouă lovitură! Se anunță un val de scumpiri, din cauza coronavirusului

Vești proaste pentru români! Începutul anului 2020 a venit cu o lovitură grea pentru buzunarele consumatorilor și lucrurile nu se opresc aici.

Românii primesc o nouă lovitură! Se anunță un val de scumpiri, din cauza coronavirusului
Ce scumpiri anunță specialiștii pentru perioada următoare

Scumpirile se simt de la o lună la alta. În ianuarie, de pildă, am plătit mai mult pentru carne şi legume, dar şi pentru fructe, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Având în vedere acest lucru nu este de mirare că românii au început să caute tot mai mult produse mai ieftine sau aflate la reducere.

Potrivit specialiștilor, perioada următoare ar putea să aducă un nou val de scumpiri. Coronavirusul ar putea duce la prețuri mai mare la produse precum electrocasnicele sau hainele.

Preţurile biletelor de avion au explodat. Am plătit cu 50% mai mult decât în luna decembrie pe a călători cu avionul. Avem printre cele mai mari scumpiri din Europa. Există şi o veste bună: am avut parte de scăderi de preţuri la pompă, după ce a fost eliminată supraacciza.

Ce mai anunță specialiștii pentru perioada următoare? Află totul urmărind materialul video din emisiunea celor de la Antena3.

Mii de locuitori ai unui cartier din Pașcani îşi riscă zilnic viaţa trecând peste liniile de cale ferată!... După mai bine de 100 de ani de la scufundare, Titanicul a avut parte de a doua coliziune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x