Căutare Live

Românii, speriați de coronavirus. Au cumpărat făină, ulei și apă și le-au trimis pe microbuz rudelor din Italia

De teama coronavirusului, magazinele din țară de golesc rapid. Cetățenii trimit alimente rudelor din Italia, pentru a se asigura că au suficiente stocuri cât să nu fie nevoie să meargă în spații închise, printre italieni și alte persoane stabilite în Peninsulă.

Tone de alimente au fost cumpărate de oameni, în judeţul Maramureş, magazine fiind golite precum cele din oraşele din Italia, notează Antena 3.

Oamenii au cumpărat făină, ulei, apă şi alte produse cu termen de valabilitate mai mare pentru a le trimite rudelor aflate în carantină în localităţile izolate din Italia.

11 orașe din nordul Italiei sunt complet "închise"

Autorităţile din regiunile Lombardia şi Veneto, importante centre industriale şi financiare ale Italiei, au închis şcoli, universităţi, muzee şi cinematografe pentru cel puţin o săptămână şi au interzis adunările publice, inclusiv celebrul carnaval de la Veneţia.

Lombardia, unde se află şi capitala economică a Italiei, Milano, rămâne regiunea cea mai afectată, cu 72 de cazuri de infectare confirmate. Luni, în Italia bilanţul deceselor era de şapte, iar numărul de cazuri noi a urcat la 220.

Femeie din Buzău, întoarsă recent din nordul Italiei, a ajuns la spital cu febră, dureri musculare şi tuse. Medicii au t... Farmaciile nu mai au măști de protecție pe stoc. Românii au golit rafturile farmaciilor: "A fost și 20 de lei bucat...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri