Căutare Live

Românii, speriați de coronavirus. Au cumpărat făină, ulei și apă și le-au trimis pe microbuz rudelor din Italia

De teama coronavirusului, magazinele din țară de golesc rapid. Cetățenii trimit alimente rudelor din Italia, pentru a se asigura că au suficiente stocuri cât să nu fie nevoie să meargă în spații închise, printre italieni și alte persoane stabilite în Peninsulă.

Tone de alimente au fost cumpărate de oameni, în judeţul Maramureş, magazine fiind golite precum cele din oraşele din Italia, notează Antena 3.

Oamenii au cumpărat făină, ulei, apă şi alte produse cu termen de valabilitate mai mare pentru a le trimite rudelor aflate în carantină în localităţile izolate din Italia.

11 orașe din nordul Italiei sunt complet "închise"

Autorităţile din regiunile Lombardia şi Veneto, importante centre industriale şi financiare ale Italiei, au închis şcoli, universităţi, muzee şi cinematografe pentru cel puţin o săptămână şi au interzis adunările publice, inclusiv celebrul carnaval de la Veneţia.

Lombardia, unde se află şi capitala economică a Italiei, Milano, rămâne regiunea cea mai afectată, cu 72 de cazuri de infectare confirmate. Luni, în Italia bilanţul deceselor era de şapte, iar numărul de cazuri noi a urcat la 220.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Nea Mărin spune „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, din 6 decembrie 2021, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la An...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri