Antena Căutare

S-a aflat! Aici este locul secret unde sunt ținuți românii aduși din China cu un avion militar

În timp ce coronavirusul face tot mai multe victime, doi români sunt ținuți în carantină într-o clinică din Capitală. Reporterii Observator au descoperit locul secret în care se află aceștia!

Virusul fără leac răpeşte tot mai multe vieţi. Peste 100 de oameni au murit într-o singură zi, iar bilanţul victimelor a sărit de 1.000. Şi în România numărul celor aflaţi sub supraveghere a ajuns la... 350! Sub măsuri speciale de protecţie sunt însă doi bărbaţi ţinuţi într-o clinică din Capitală. În exclusivitate reporterii Observator au filmat locul în care pacienţii sunt în carantină. Coronavirusul are de acum şi un nume cu care va rămâne în istoria medicală-COVID 19.

UNDE SE AFLĂ CEI DOI ROMÂNI ȚINUȚI ÎN CARANTINĂ

Cei doi bărbaţi întorşi chiar din Wuhan, epicentrul epidemiei, sunt singurii români pentru care s-au luat măsuri excepţionale. Au ajuns la Bucureşti cu un avion militar şi au fost duşi într-un loc secret. Reporterii Observator au descoperit clinica în care sunt ţinuţi în carantină, sub pază. La etajul trei al unei clădiri din Sectorul 3 al Capitalei au un tratament special, chiar dacă nu au simptomele specifice bolii.

Astăzi, puţin după ora 13.00 o maşină a serviciilor sociale de la Primăria Capitalei le-a adus celor doi apă şi mâncare.

S-a aflat! Aici este locul secret unde sunt ținuți românii aduși din China cu un avion militar

Doi români se află în carantină, în București

Doi români se află în carantină, în București, după ce au fost aduși cu un avion militar în țară

Toţi românii care intră sub carantină impusă vor ajunge aici. Sunt peste 100 de locuri în clinică.

Autorităţile au luat măsuri speciale şi în cazul celor care i-au adus acasă pe cei doi: piloţi, medici şi echipajul de bord al avionului militar. În timpul zborului cei doi bărbaţi au fost izolaţi într-o capsulă închisă etanş, ventilată şi instalată în compartimentul cargo al aeronavei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În China oamenii nu mai suportă izolarea şi recurg la metode extreme pentru a evada din casele zăvorâte de autorităţi.

Între timp, avertimentul unui epidemiolog renumit din Hong Kong dă fori întregii lumi: virusul fără leac poate contamina peste 60 la sută din populaţia globului!

O femeie a dispărut din spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova, în urmă cu o lună. Polițiștii au deschis dosar penal... Patru mașini au fost implicate într-un accident grav, în Satu Mare. O femeie însărcinată și un copil au ajuns la spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x