Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Scandalul momentului! Ce au pățit polițiștii care au ignorat o fată violată din Galați

Apar primele sancțiuni în cazul celor doi polițiști din Galați care nu s-au dat jos din mașină pentru a ajuta o adolescentă plină de sânge.

Apar primele sancțiuni în cazul celor doi polițiști din Galați care nu s-au dat jos din mașină pentru a ajuta o adolescentă plină de sânge.

Anunţul a fost făcut de ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor. Iar directorul adjunct al Direcţiei de Protecţie a Copilului din Galaţi a demisionat, după ce preşedintele Consiliului Judeţean i-a cerut să renunţe la funcţie pentru declaraţii lipsite de empatie. Oficialul susţinuse ieri că în acest caz nu a fost vorba de victima unui viol.

Ministrul de Interne, Mihai Fifor a declarat că atitudinea celor doi agenţi este inadmisibilă şi că nu va tolera astfel de comportamente, în poliţie.

El a anunţat că pe lângă cei doi poliţişti este anchetat şi şeful lor direct, adică şeful secţiei 1 de Poliţie din Galaţi. Fifor a menţionat clar că toţi cei care au greşit vor pleca fără discuţii, acasă. Cei doi polițiști din Galați au fost filmaţi în timp ce au privit nepăsători, din maşină o adolescentă plină de sânge, care la prima vedere a fost abuzată sexual.

Agenţii, printre care o femeie nici măcar nu s-au dat jos din mașină pentru a afla ce s-a întâmplat. Cazul revoltător a fost făcut public după ce o femeie care a filmat toată scena a pus imaginile pe Internet. Minora provine dintr-un centru de plasament şi a primit îngrijiri la spital.

Ea le-a declarat celor de pe ambulanţă că a fost violată. Ulterior şi-a schimbat declaraţia, iar reprezentanţii Direcţiei de Protecţie a Copilului au declarat că fata ar fi avut relaţii sexuale de bună voie cu prietenul ei, care are 15 ani.

Certificatul medico-legal care va fi eliberat astăzi va elucida toată situaţia.

Recomandari