Antena Căutare

Seitan: Declaratiile de impunere, depuse on-line din 25 septembrie

Declaratiile privind contributiile aferente veniturilor din drepturi de autor (DDA) si alte activitati independente vor putea fi depuse on-line din 25 septembrie, Ministerul Comunicatiilor urmand sa dezvolte un portal specializat, a anuntat, joi, ministrul Muncii, Mihai Seitan.

"Aceste declaratii vor fi depuse on-line pe un portal de Internet specializat din 25 septembrie. In cooperare cu Ministerul Comunicatiilor vom face acest sistem", a explicat Seitan.

Ministrul a subliniat ca persoanele care nu au depus aceste declaratii nu vor fi penalizate pana cand nu se va regla sistemul si daca vor aduce actele intr-o perioada rezonabila.

"Am fost informat ca nu sunt cozi la Casa de Pensii, unde avem 20- 30 de oameni si nici la Agentia de Ocupare, unde erau doua - trei persoane azi dimineata", a explicat ministrul.

Acesta a tinut sa precizeze ca declaratiile se depun doar o singura data, urmand ca de la celelalte luni sa se faca corectari daca intervin schimbari la datele personale sau la sumele obtinute.

Ministrul Muncii a mai semnalat ca, pana in prezent, numarul celor care au venit sa depuna declaratiile reprezinta 50-10 la suta din numarul total al celor ce trebuiau sa faca acest lucru.

Sursa: Jurnalul National

Artistii intra in greva fiscala de la 1 septembrie... Anul scolar 2010-2011 incepe pe 13 septembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x