Antena Căutare

Și-a găsit fiul mort în baie! O mamă din Argeș a apucat să sune la 112, după care s-a prăbușit. Atenție, nu faceți această greșeală!

O mamă din Argeș și-a găsit fiul mort în baie, sâmbătă seara. Ea a apucat să sune la 112, după care s-a prăbușit. Femeia, precum și soțul ei, au fost găsiți în stare de inconștiență.

O mamă din Argeș și-a găsit fiul mort în baie, sâmbătă seara. Ea a apucat să sune la 112, după care s-a prăbușit. Femeia, precum și soțul ei, au fost găsiți în stare de inconștiență.

Tragedia s-a petrecut în comuna Nucşoara, satul Sboghiţeşti, județul Argeș.

Femeia a sunat la 112, sâmbătă seara, anunţând că fiul său nu mai respiră. Echipajul unei ambulanţe de la Staţia Curtea de Argeş l-a găsit pe Andrei Berevoianu, un tânăr de 25 de ani, mort în baie.

Părinţii lui, Gheorghe şi Eugenia, în vârstă de 49 ani, respectiv 48 ani, se aflau și ei în stare de inconştienţă. Femeia apucase să sune şi să ceară ajutor, înainte să i se facă rău, potrivit libertatea.ro.

Cei doi părinți au fost transportaţi la Spitalul Municipal Curtea de Argeş, unde şi-au revenit şi se află în afara oricărui pericol, dar acum trebuie să își conducă fiul pe ultimul drum.

Ce a provocat tragedia

Potrivit anchetatorilor, tragedia ar fi fost cauzată de un instant care funcţiona pe gaze, folosit la încălzirea apei. Tânărul a mers să îşi facă baie, dar cum nu mai ieşea, deşi trecuse mult timp, tatăl s-a dus după el și l-a găsit prăbuşit! I s-a făcut rău şi bărbatului, iar soția sa și mama băiatului s-a dus să vadă ce se întâmplă. Din fericire pentru cei doi, aceasta a apucat să sune la 112, apoi a leşinat.

Însă, pentru băiatul lor nu s-a mai putut face nimic. Acesta s-a intoxicat cu monoxid de carbon, de la instantul din baie. Întreaga locuinţă avea montate geamuri din termopan, care nu au permis circulaţia aerului. Instantul funcţiona cu GPL şi foarte probabil o scurge de gaze l-a intoxicat pe tânăr.

Și-au dat pensiile pe un focar de infecție! Un azil din România, închis! Condițiile inumane în care au fost găsiți bătrâ... Metroul spre Aeroportul Henri Coandă, a rămas în aer! De ce a tăiat Comisia Europeană finanțarea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x