Antena Căutare

ŞOCANT! O bătrână a căzut PE ŞINELE DE METROU la staţia "Constantin Brâncoveanu"

O bătrână de 67 de ani este în comă la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din Bucureşti, unde a fost transportată de urgenţă după ce a căzut pe şine la staţia de metrou "Constantin Brâncoveanu".

O bătrână de 67 de ani este în comă la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din Bucureşti, unde a fost transportată de urgenţă după ce a căzut pe şine la staţia de metrou "Constantin Brâncoveanu", relatează Antena 3.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti a fost sesizat, sâmbătă dimineaţă, cu privire la faptul că o femeie a căzut pe şine la staţia de metrou "Constantin Brâncoveanu".

"Femeia, în vârstă de 67 de ani, a fost scoasă în viaţă de pe şine şi transportată de urgenţă la Spitalul Bagdasar-Arseni. Nu a fost nevoie de descarcerare dar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor femeii", a relatat corespondentul Antena 3, Andrada Popovici.

Reprezentanţii spitalului au precizat, pentru agenţia Mediafax, că bătrâna a suferit, potrivit primelor constatări, un traumatism cranio-cerebral şi este supusă unor investigaţii, inclusiv o tomografie computerizată.

"Este în comă şi sedată, i se fac investigaţii pentru a se vedea exact starea ei de sănătate", au mai spus medicii.

Vom reveni cu amănunte!

Te va lăsa fără cuvinte! "Iubire necondiţionată. Adoptă un câine", clipul care a emoţionat o lume întreagă... Vremea se răceşte! Meteorologii au emis o avertizare de VÂNT PUTERNIC. Vezi zonele vizate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x