Antena Căutare

SOCANT! Un barbat isi bate calul pana cade jos

Si animalele au drepturile lor, mai ales dreptul la viata. In mijlocul orasului, la Ploiesti, un cal a fost batut crunt, atat de crunt, incat s-a prabusit la pamant si nu s-a mai putut ridica. O iubitoare de animale ne-a semnalat cazul, socata de cruzimea celui care a facut asta.

Aproape doua ore a durat calvarul animalului. Sub ochii ingroziti ai trecatorilor, barbatul a lovit calul cu bestialitate. Abia cand a vazut ca nu se mai ridica, l-a abandonat in strada.

Oamenii care locuiesc in zona s-au strans imediat in jurul animalului. L-au invelit cu paturi si au incercat sa-l incalzeasca. Animalul zacuse zeci de minute pe asfaltul rece ca gheata, intr-o baltoaca.

Cu propriile forte oamenii au incercat sa ridice animalul care cantareste doar cateva zeci de kilograme.

Dupa aproape patru ore calul a fost pus pe picioare. Proprietarul animalului a ajuns pe mana politiei. Se va alege cu dosar penal pentru rele tratamente aplicate animalelor si risca o amenda usturatoare sau inchisoare de la sase luni la trei ani.

Procesul de recalculare a pensiilor militare, prelungit pana in decembrie... VIDEO! Turistii au au luat cu asalt partiile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x