Antena Căutare

Sora lui Sergiu Nicolaescu cere sprijinul Patriarhiei pentru a dovedi ca testamentul regizorului este fals

Sora lui Sergiu Nicolaescu cheama Biserica Ortodoxa Romana in instanta. Iolanda vrea sa ceara sprijinul Patriarhiei pentru a dovedi ca testamentul fratelui sau nu este valabil.

Femeia a cerut la primul termen al procesului jumatate din averea regizorului. Este hotarata s-o doneze cinematografiei si bisericii. La schimb are o singura dorinta. Biserica sa-i faca fratelui sau o slujba crestineasca, de inmormantare.

O viata de film si un final care a starnit multe controverse. Sora regizorului nu vrea sa inchida ochii pana cand nu va vedea ca fratele ei va avea parte de o slujba crestineasca. Asa cum ar fi cerut chiar el, prin testament.

Acesta este unul dintre motivele pentru care Iolanda a atacat testamentul in instanta. Dar si faptul ca prin acelasi document, regizorul ii lasa toata averea ultimei sale sotii. Adica doua case, un teren, o vila de vacanta la malul marii, 400 de mii de euro in conturi si drepturile de autor de pe urma filmelor vandute.

Urmareste editia integrala a Observatorului pe AntenaPlay.ro!

Dumitru Prunariu: Asteroizi care trec foarte aproape de Pamant se descopera aproape zilnic... Din sala de forta, in club: "Micutii Hercule", la dans cu animatoarele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x