Antena Căutare

Sotia lui Adrian Sobaru: Copilul a vazut cum a incercat tatal sau sa se sinucida

Starea de sanatate a lui Adrian Sobaru, barbatul care s-a aruncat saptamana trecuta de la balconul Palatului Parlamentului, se imbunatateste. Medicii spun ca in zilele urmatoare va fi operat. Adrian Sobaru a facut acest gest extrem, nemultumit ca indemnizatia pe care o primea pentru copilul sau cu handicap a fost redusa. Sotia lui Adrian Sobaru a acceptat sa vorbeasca, in exclusivitate pentru Jurnalul National, despre lupta pe care doi parinti bugetari o duc pentru a asigura o viata buna copilului lor bolnav de autismul.

Madalina Sobaru spune ca sotul ei era foarte afectat de inrautatirea starii de sanatate a copilului lor. Desi sufera de o boala grava, cei doi au dorit ca fiul lor sa invete o meserie. Din cauza banilor insa, nu au putut.

"El a ramas cu cei cu probleme grave si nu a mai facut nici un progres. Totul costa, doctori, scoala, tratament. Nimic nu se poate face fara sa dai bani", a declarat sotia lui Adrian Sobaru in exclusivitate pentru Jurnalul National.

Copilul cu probleme a vazut incercarea de sinucidere a tatalui sau.

"S-a uitat singur la stiri si a vazut imaginile in care tatal lui a sarit de la balcon. A ramas impietrit o vreme, dar n-a zis nimic. Intr-un final, m-a intrebat cum mai poate veni Mosul daca tati e in spital."

Sotia lui Adrian Sobaru face parte din categoria bugetarilor, ale caror venituri au fost taiate cu 25% de catre Guvernul Boc. Lucreaza secretara la o scoala din Bucuresti si are un venit modest.

Adrian Sobaru electrician la televiziunea publica, s-a aruncat din balconul Camerei Deputatilor, la putin timp dupa ce premierul Emil Boc isi incepuse discursul.

Sobaru a suferit mai multe fracturi ale oaselor fetei, nasului si la nivelul ochilor. Adrian Sobaru a declarat ca isi va motiva gestul extrem dupa ce se va face bine.

Editorial: Protestul Sobaru face inconjurul lumii, dar ocoleste Romania... Infotrafic: Trafic in conditii de iarna. Circulatia pe DN7, blocata!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x