Antena Căutare

UPDATE! Suporterii maghiari, veniti pentru meciul Romania - Ungaria, s-au luat la bataie cu jandarmii, in centrul Capitalei

In asteptarea marelui meci Romania-Ungaria din aceasta seara, suporterii maghiari s-au luat la bataie cu jandarmii. Centrul vechi, locul in fanii se adunasera aseara sa bea, s-a transformat in camp de lupta. Mascatii au scos gazele lacrimogene si au incercat sa-i evacueze cu forta.

In decursul zilei de astazi, la Gara de Nord au izbucnit alte violente intre fani si jandarmi, acestia din urma fiind nevoiti sa intervina in forta.

Suporterii au aruncat cu sticle si pietre, fortele de ordine intervenind cu gaze lacrimogene pentru evacuarea acestora. Un suporter maghiar a fost ranit in aceasta confruntare cu fortele de ordine.

Potrivit politistilor, aproximativ 400 de maghiari care se aflau in Centrul istoric au devenit recalcitranti in momentul in care jandarmii au incercat sa ii imbarce in autobuzele speciale puse la dispozitie de Primarie, pentru a fi condusi in mod civilizat in fan zone-urile de la Arena nationala.

Mai mult, suporterii care au venit in Romania cu trenul ar fi tras semnalul de alarma in triaj pentru a evita intalnirea cu jandarmii.

Aproape 3000 de fani maghiari vor lua cu asalt Arena Nationala. In zona stadionului s-a interzis comercializarea bauturilor alcoolice, dar in trenul maghiar, un compartiment a fost plin de cutii de bere!

Partida dintre Romania si Ungaria este in direct, la Antena 1 si Live pe Antena Play, incepand cu ora 21.

Un nou rol, in Rai! Actorul Constantin Ghenescu, gasit mort, in locuinta sa... Incendiu puternic la o fabrica de polistiren din localitatea Jilava...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x