Căutare Live

Avocatul patronului care s-a ocupat de dezinsecție rupe tăcerea: „A fost și el surprins de ce s-a întâmplat. Nu știa cât e de letală substanța”

Patronul firmei care s-a ocupat de acţiune cumpărase substanţa extrem de periculoasă de pe piaţa neagră, mai exact de la o cunoştinţă, a declarat avocatul acestuia, la Antena 3. Mai mult, avocatul Călin Stăiculescu le-a spus jurnaliștilor că bărbatul nu a știut că substanța poate deveni letală.

”A declarat cu lux de amănunte de unde a procurat substanțele, cum a efectuat deratizarea, în ce condiții. Din punctul lui de vedere, nu avea de unde să știe gradul de periculozitate al acestei substanțe. Nu avea de unde să știe că e atât de toxică, de letală. A cumpărat substanța de la o cunoștință care comercializează astfel de produse. Știa că e mai puternică decât cele pe care le folosea în mod uzual, însă nu a știut că e atât de toxică. A fost și el surprins de cum s-au derulat lucrurile”, a spus avocatul Călin Stăiculescu.

Citește și:

A fost identificată substanța care a provocat moartea celor trei persoane de la Timișoara. Medic: ”E de un alt tip decât cel cu care suntem noi obişnuiţi”

Ludovic Orban dă vina pe administratorul blocului pentru tragedia de la Timișoara: ”Trebuia să verifice firma de deratizare!”

Firma este deținută de Ioan-Sorin Buță din Timișoara, cel care este și administratorul companiei. Aceasta a declarat, pe 2018, conform portalului termene.ro, o cifră de afaceri de 30.000 de euro și profit de 18.000 de euro.

Patronul firmei a fost reținut după tragedia din Timișoara

Bărbatul, care s-a ocupat el însuşi de acţiunea de deratizare, a fost reţinut pentru 24 de ore şi este urmărit penal pentru omor din culpă, vătămare corporală din culpă şi trafic de substanţe interzise. El a folosit fosfura de aluminiu în două scări de bloc şi un hotel. Autorităţile au făcut verificări şi la o grădiniţă, însă acolo nu s-au găsit probleme.

În prezent, 32 de persoane intoxicate cu substanţa folosită la deratizarea blocurilor din Timişoara sunt în continuare internate la Spitalul Judeţean, din cele 38 de victime care au căutat îngrijiri medicale începând de sâmbătă. Printre ele se află şi soţul femeii decedate

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Fostul şef al Laboratorului de analize medicale de la Spitalul Clinic de Psihiatrie "Alexandru Obregia", trimi...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri