Antena Căutare

Tovarăși, să nu ne ascundem! Priviți acest îmbuibat! A cumpărat 34 de sticle de ulei și 26 kg de zahăr! Să combatem stocajul!

Zilele acestea, prin faptele pe care cetățenii le-au făcut, acelea de a cumpăra peste nevoia lor produse precum spirt, zahăr, ulei, făină și orez, ne-am adus aminte de tovarășul Baciu Viorel, domiciliat în Tg. Mureș, care, cu zeci de ani în urmă golea rafturile magazinelor. Cetățeni, trebuie să combatem stocajul de orice tip, să infierăm și să condamnăm egoismul!

Tovarăși, să nu ne ascundem! Priviți acest îmbuibat! A cumpărat 34 de sticle de ulei și 26 kg de zahăr! Să combatem stocajul!
Baciu Viorel, un tovarăș non-model!

Priviți, stimați cetățeni, chipul acestui om! Gras, dolofan, cu gușă proeminentă, plesnind de sănătate. Priviți, vă rugăm, cum nu-și poate încheia cravata, purtându-se la un nasture lăsat deschis! Știți cine este? Cum se intitulează el? Știți că reprezintă ”pacientul zero” al stocajului, omul care, cu 50-60 de ani înaintea apariției pandemiei de coronavirus golea rafturile încărcate ale magazinelor dând dovadă de un egoism feroce?

Să ne uităm în ochii săi! Ce privire îndestulătoare, stimați oameni ai muncii. Iată-l! Tovarășul (deși nici nu știm dacă-l putem numi astfel!) Viorel Baciu, domiciliat în Tg.Mureș, strada Brașovului nr. 1. El a mers la magazine și a achiziționat nu mai puțin de 34 de sticle de ulei și 26 de kilograme de zahăr, după cum o arată și fotografia din cămara sa! Pentru ce, tovarăși? Pentru ce, spuneți și dumneavoastră!

”Oameni ca Baciu perturbează bunul mers al activității din comerț. Deși s-au pus și se pun în vânzare cantități suficiente de zahăr și ulei, din cauza unor care fac cumpărături cu mult peste trebuințele lor, magazinele sunt zilnic goale! Trebuie să infierăm, așadar, pe cei care, dând dovadă de un egoism condamnabil, adună fără rost! Să combatem stocajul cu toată hotărârea!”

Știrea mileniului: un bistrițean a sunat la 112 și a zis că se simte rău. Voia să vadă cum e să te plimbi cu izoleta!!!​

Pentru a elimina orice fel de suspiciune, ”captura” a fost făcută după un ziar ce apărea în perioada ceaușistă, când nu existau normativele GDPR. Deși unii zic că imaginea este perfect valabilă și în zilele noastre...

Tânăra de 26 de ani, care a infectat cel puțin 13 oameni cu coronavrus, în Hunedoara, a ajuns din nou în spital. Mama fe... Italianul care a adus coronavirusul în România a fost vindecat! Declarații exclusive: „160 e nimic! Aici avem aproape un...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x